Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Έρχονται τα νέα Smartphones της Sony Ericsson!

H Sony Ericsson παρουσίασε τα νέα Smartphones της σειράς Xperia στο Mobile World Congress.

Το Xperia neo και το Xperia pro διαθέτουν την τεχνολογία αιχμής της Sony στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android.

Το Reality Display με Mobile BRAVIAEngine προσφέρει εξαιρετική οπτική ευκρίνεια και κρυστάλλινη εικόνα.
Ο βραβευμένος αισθητήρας της Sony, Exmor R for mobile, επιτρέπει τη λήψη υψηλής ποιότητας, φωτεινών φωτογραφιών και βίντεο HD ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να προβάλλονται σε μια HD TV στο σαλόνι σας μέσω του ενσωματωμένου HDMI-connector.

Τα δύο νέα Xperia θα κυκλοφορήσουν με την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android, 2.3, παρέχοντας πρόσβαση στις Υπηρεσίες Google Mobile και τις χιλιάδες εφαρμογές που διατίθενται δωρεάν στο Android market.

Το Xperia  neo διαθέτει την εξαιρετική σχεδίαση για την οποία είναι γνωστή η Sony Ericsson, με ένα όμορφο μοναδικό σχήμα που είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει τέλεια στην παλάμη του χρήστη, ειδικά κατά τη λήψη φωτογραφιών.

Το Xperia pro ενσωματώνει επιπλέον ένα εξελιγμένο slide-out πληκτρολόγιο qwerty για πραγματικά γρήγορη πληκτρολόγηση και αποστολή, με τρόπο που να μη χρειάζεται η χρήση εφαρμογών για κάθε διαφορετικό είδος μηνυμάτων.

Το Έξυπνο Πληκτρολόγιο ενεργοποιεί έξυπνες λειτουργίες μηνυμάτων αυτόματα, κάθε φορά που το ανοίγετε.

Το Xperia pro είναι το ιδανικό επαγγελματικό τηλέφωνο αφού διαθέτει συγχρονισμό με email, ημερολόγιο, και κατάλογο επαφών ενώ ταυτόχρονα το προεγκατεστημένο Office Suite Pro σας επιτρέπει να δείτε και να επεξεργαστείτε έγγραφα κατευθείαν από το τηλέφωνο σας.

Τέλος, το Sony Ericsson Xperia neo θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του πρώτου τριμήνου του 2011 σε μπλε, κόκκινο και ασημί, ενώ το Sony Ericsson Xperia pro στα τέλη του δεύτερου τριμήνου σε μαύρο, κόκκινο, ασημί.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε