Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Έτσι θα είναι το νέο iPhone?

Έτσι θα είναι το νέο iPhone?

Πολλά είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και υποστηρίζουν οτι είναι μέρη από το πολυαναμενόμενο iPhone 5 που θα παρουσιάσει η Apple το φθινόπωρο.

 
Αυτή τη φορά ένα βίντεο έκανε την εμφάνισή του που δείχνει τις διαφορές που έχει το πίσω μέρος του νέου iPhone σε σχέση με το iPhone που κυκλοφορεί στην αγορά.
 
Φυσικά το βίντεο αυτό δεν είναι κάτι επίσημο όμως ο σχεδιασμός της πλάτης του iPhone 5 είναι ίδιος με αυτόν που είδαμε στις φωτογραφίες που διέρρευσαν πριν καιρό στο διαδίκτυο και τις ήθελαν να είναι μέσα από το εργοστάσιο της Apple.
 
Οι διαφορές που βλέπουμε στο βίντεο σε σχέση με το iPhone 4 είναι οτι το νέο iPhone είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος, έχει μικρότερη υποδοχή για το καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή και το ρεύμα, μεγαλύτερο χώρο για το ηχείο ενώ και η υποδοχή για τα ακουστικά έχει μεταφερθεί και αυτή στο κάτω μέρος.

Τέλος το βίντεο αυτό δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για το νέο smartphone της Apple και φυσικά δεν είναι κάτι το επίσημο, οπότε η πραγματικότητα μπορεί να διαφέρει, πάντως είναι το τελευταίο πράγμα που έχει κυκλοφορήσει για το νέο iPhone.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε