Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Facebook: Το Farmville είναι μεγαλύτερο από ό,τι το Twitter

Το Facebook κυκλοφόρησε κάποια στοιχεία, τα οποία μας δείχνουν πόσο μεγάλη έχει γίνει η κοινότητά του.

Αποκάλυψε το πόσο πολλοί άνθρωποι συνδέονται σε καθημερινή βάση και ανέφερε επίσης ότι μία από τις εφαρμογές του, το «Farmville», είναι πιο δημοφιλής από ό,τι ο σημαντικός ανταγωνιστής του στον κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης το Twitter

Ασ μιλήσουμε όμως με αριθμούς: σε όλο τον κόσμο, το Facebook μετρά μέχρι και 200 δισεκατομμύρια “views” μηνιαίως, με 350 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως να συνδέονται στο site.

Όσο για την απευθείας σύνδεση του χώρου λειτουργίας συνομιλίας (Chat), αποστέλλονται περίπου 1,6 δισεκατομμύρια μηνύματα κάθε ημέρα και “ανεβαίνουν” περίπου 2,5 δισεκατομμύρια φωτογραφίες το μήνα (δηλαδή χίλιες το δευτερόλεπτο).

Με τόσους πολλούς χρήστες, το Facebook είναι πρόθυμο να προωθήσει το ίδιο μία σελίδα παρόμοια με του Twitter που θα σας λένε οι φίλοι σας τι κάνουν.

Γι’ αυτό σε ένα βίντεο του, ο ιδρυτής του, Mark Zuckerberg αποκάλεσε το Facebook “κίνημα και όχι απλά μια ιστοσελίδα” και ότι τώρα είναι μια ιδανική στιγμή για την εταιρεία, δεδομένου ότι είναι πιο κοντά στην αρχή παρά το τέλος.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε