Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

GAME REVIEW: StarCraft II – Heart of the Swarm

GAME REVIEW: StarCraft II – Heart of the Swarm

Kυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο StarCraft II: Heart of The Swarm, το οποίο θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό gamer

Το StarCraft II: Heart of The Swarm είναι πλέον εδώ και η ιστορία του StarCraft συνεχίζεται. Είτε θες να απολαύσεις με την ηρεμία σου το campaign, είτε να καείς στο multiplayer, ή ακόμα και τα δύο, το HotS δεν στερείται σε τίποτα.

 
Σενάριο
Θυμάσαι όταν έσωσες, μετά από πολλές περιπέτειες, την πολυαγαπημένη σου Kerrigan και την επανέφερες στην ανθρώπινή της μορφή; Το Heart of the Swarm συνεχίζει από αυτό ακριβώς το σημείο. Τώρα όμως η ιστορία στρέφεται γύρω από την Kerrigan και την δίψα της για εκδίκηση, εστιάζοντας στη σκοτεινή πλευρά της. Το γεγονός αυτό προσφέρει κάτι το διαφορετικό, σε αντίθεση με το κλασικό «πρέπει να σώσω τον κόσμο». Όσον αφορά τους διαλόγους μεταξύ των χαρακτήρων, αν και έχουν κάποιες λαμπρές στιγμές, μας αφήνουν με ένα μικρό παραπονάκι.

 
Gameplay
Αυτό που φαίνεται να θέλει να σου προσφέρει η Blizzard με το campaign είναι ποικιλία, και το καταφέρνει άψογα. Μέσα στις είκοσι αποστολές που υπάρχουν, εκτός από τις κλασικές, θα συναντήσεις πολλές τελείως ανορθόδοξες, όπως για παράδειγμα η εξόντωση όλων των Protoss μέσα σε ένα διαστημόπλοιο. Η Kerrigan σε συνοδεύει στις περισσότερες αποστολές αλλά ακόμα και στη μάχη, ενώ όσο εξελίσσεται το campaign γίνεται όλο και δυνατότερη, ξεκλειδώνοντας καινούριες ικανότητες. Μεγάλη παραμετροποίηση παρατηρούμε και στις περισσότερες μονάδες των Zerg.

Εκεί όμως που το παιχνίδι πραγματικά λάμπει είναι το multiplayer! Οι αλλαγές είναι ευπρόσδεκτες και οι καινούριες μονάδες είναι καλοσχεδιασμένες, δίνοντας μια νέα δυναμική στο multiplayer.

Το παιχνίδι είναι πλέον πολύ πιο φιλικό σε καινούριους παίκτες, αφού εισήχθη training mode και unranked ματσάκια, για να παίζεις χωρίς να αγχώνεσαι  για τις επιπτώσεις στη βαθμολογία σου. Σημαντικές βελτιώσεις βρίσκουμε και στο σύστημα των replay, με αποκορύφωση τη δυνατότητα να πάρεις τον έλεγχο σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού. Ναι, καλά διάβασες, μπορείς πλέον να συνεχίσεις να παίζεις από κάποιο σημείο του replay!

 
Ήχος και Εικόνα
Η μηχανή των γραφικών παραμένει ίδια, εφόσον μιλάμε για expansion. Ωστόσο, παρατηρούμε βελτίωση στο σύστημα φυσικής, βλέποντας τα πτώματα των αντιπάλων να… απομακρύνονται στο διάστημα! Τέλος, τo voice acting βρίσκεται σε άριστο επίπεδο, όπως φυσικά έχουμε συνηθίσει από τη Blizzard, αλλά και η μουσική πιο επική από ποτέ!
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ GAMESLIFE

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε