Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Game Idea Contest: Δημιουργήστε το δικό σας παιχνίδι

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας ανακοινώνει για πρώτη φορά το Game Idea Contest, έναν πανελλήνιο διαγωνισμό σεναρίου παιχνιδιών που απευθύνεται σε όλους τους επίδοξους δημιουργούς video games.

 
Όσοι ασχολείστε με video games και φαντάζεστε το πώς θα μπορούσε να είναι ένα ιδανικό παιχνίδι, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, στέλνοντας μία περίληψη, σενάριο ή ένα ολοκληρωμένο game design για την ιδέα του παιχνιδιού σας.
 
Η ιδέα σας μπορεί να αφορά οποιαδήποτε πλατφόρμα, όπως επίσης και οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού. Μπορεί επίσης να αφορά εμπορικά, free-to-play ή serious games. Όσο πιο ολοκληρωμένη είναι η ιδέα σας, τόσο το καλύτερο. Μαζί με το document μπορείτε να συμπεριλάβετε και οποιαδήποτε γραφικά, βίντεο, prototypes, κώδικα ή ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη παρουσίαση της ιδέας σας.
 
Όλες οι ιδέες θα κριθούν από την αρμόδια επιτροπή του HGDA, που θα αποτελείται από επαγγελματίες game designers και η καλύτερη θα αναπτυχθεί από μία ομάδα που θα σχηματιστεί από developers (μέλη του συλλόγου) ενώ θα υποβληθεί με την υποστήριξη του HGDA σε Venture Capital και σε όλες τις εταιρείες του χώρου, με την ελπίδα να λάβει Seed Funding.
 
Σκεφτείτε λοιπόν ποιο θα ήταν το ιδανικό παιχνίδι για εσάς ή ανοίξτε τους…folders και στείλτε την ιδέα που δεν είχατε μέχρι τώρα την ευκαιρία να υλοποιήσετε.
 

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν αποστείλει την ιδέα τους στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού μέχρι τα μεσάνυκτα της Δευτέρας 26 Απριλίου 2012. επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε