Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γυμναστείτε παίζοντας… με το Nike+ Κinect!

Γυμναστείτε παίζοντας… με το Nike+ Κinect!

Το “Nike+ Kinect Training” που κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες στην ελληνική αγορά υπόσχεται να γυμνάσει ακόμα και τους πιο ξεροκέφαλους μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Πολλοί μπορεί να πουν οτι πρόκειται απλά για ακόμα ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί για την κονσόλα της Microsoft όμως σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό μιας και το “Nike+ Kinect Training” είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασκήσεων σχεδιασμένο με τρόπο ώστε να γυμνάσει κανονικότατα τον παίχτη χωρίς να χρειαστεί να φύγει από το σπίτι του και χωρίς φυσικά να του φαίνεται αγγαρεία.  

 
Το παιχνίδι διαθέτει εικονικούς γυμναστές οι οποίοι βλέπουν και αξιολογούν τη φυσική κατάσταση κάθε παίχτη και στη συνέχεια, εστιάζουν στις περιοχές που χρειάζονται βελτίωση δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο πλάνο ασκήσεων για να φτάσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 
Αυτό που σίγουρα μας εντυπωσίασε είναι οτι το παιχνίδι δυσκολεύει όσο εξελίσσεται ο παίχτης βάζοντας πιο δύσκολες ασκήσεις ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι γυμναστές δεν πρόκειται να τον αφήσουν μόνο του μιας και του δίνουν διορθωτικές συμβουλές  για να γίνονται όλες οι ασκήσεις σωστά, στο εξατομικευμένο πρόγραμμα του.

Σίγουρα το “Nike+ Kinect Training” κάνει την βαρετή σε πολλούς γυμναστική πιο διασκεδαστική αφού εκτός από τις ασκήσεις που και το πρόγραμμα που φτιάχνει στον καθένα προσφέρει τη δυνατότητα συναγωνισμού με φίλους μέσω διαδικτύου.

 
Όσοι λοιπόν θέλουν να γυμναστούν παίζοντας, το Nike+ Kinect είναι ο,τι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα σε κονσόλα…

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε