Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

H Adobe παρουσιάζει το Photoshop Elements 10 & Premiere Elements 10 Bundle

H Adobe παρουσιάζει το Photoshop Elements 10 & Premiere Elements 10 Bundle

Η Adobe παρουσιάζει το Adobe Photoshop Elements 10 & Adobe Premiere Elements 10 bundle για Windows και Mac

Tο Adobe Photoshop Elements 10 & Adobe Premiere Elements 10 bundle για Windows και Mac, αποτελούν τη νεότερη έκδοση του βραβευμένου και πρώτου σε πωλήσεις καταναλωτικού software για επεξεργασία φωτογραφιών και video της Adobe.

Αυτή η έκδοση σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 10 χρόνων προσφοράς δυναμικής και εύχρηστης τεχνολογίας στους καταναλωτές. Διαθέσιμα ως μεμονωμένα προϊόντα ή συνδυασμένα, τα Photoshop Elements 10 & Adobe Premiere Elements 10 αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις που επαναπροσδιορίζουν την επεξεργασία φωτογραφιών και video.

“To Photoshop Elements 10 & Adobe Premiere Elements 10 bundle συνδυάζει την απαραίτητη λειτουργικότητα για να μπορούν εύκολα οι χρήστες δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται αναμνήσεις μέσω φωτογραφιών και video,” σχολίασε ο Winston Hendrickson, vice president of Digital Imaging Products, Adobe. “Τα νέα χαρακτηριστικά επεκτείνουν τις δημιουργικές δυνατότητες σε φωτογραφίες και video. Και τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι που ασχολούνται με φωτογραφίες, πειραματίζονται με το video, και έτσι προσφέρουμε νέα εργαλεία και τεχνολογία που κάνουν την επεξεργασία video εύκολη για φωτογράφους.”

Μοναδικές φωτογραφίες

Με αυτή την επετειακή έκδοση για τον εορτασμό των 10 χρόνων επιτυχημένης παράδοσης στην επεξεργασία εικόνων, το Photoshop Elements 10 περιέχει ενισχυμένα έξυπνα εργαλεία, που βασίζονται στο Adobe Photoshop software, το πρότυπο της αγοράς για ψηφιακή εικόνα. Νέες δυνατότητες επεξεργασίας, όπως Depth of Field και Picture Stack, προσφέρουν καθοδήγηση βήμα προς βήμα για τη δημιουργία τέλειων φωτογραφιών. Επιπλέον, οι οπαδοί του Facebook θα απολαμβάνουν τη δυνατότητα να κάνουν tag φωτογραφίες βάσει της λίστας  των φίλων τους, για ομαλή διαδικασία tagging και δημοσιοποίησης.

Το Photoshop Elements 10 αυξάνει τους τρόπους δημιουργικής επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως η δυνατότητα προσθήκης κειμένου που ακολουθεί αυτόματα το θέμα και οδηγούς crop για καλύτερες συνθέσεις. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν 30 νέα Smart Brush effects με εύκολο τρόπο.

Άψογα Video χωρίς δυσκολίες

Το Adobe Premiere Elements 10 περιλαμβάνει μοναδικά νέα εργαλεία που διευκολύνουν την επεξεργασία  video και δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν άψογες ταινίες στο σπίτι. Από εργαλεία που με ένα κλικ διορθώνουν και ενισχύουν την καθαρότητα της εικόνας για τέλεια απόδοση χρωμάτων σε όλη την ταινία σε νέα InstantMovie θέματα, που μπορούν να δημιουργούν ταινίες με έξυπνο τρόπο σε λίγα δευτερόλεπτα, κάνοντας τη διαδικασία δημιουργίας video πολύ διασκεδαστική.

Επιπλέον, η δημοσιοποίηση των videos γίνεται εύκολα και άμεσα σε Facebook και YouTube® και η εξαγωγή σε AVCHD format επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν ταινίες HD. Και για πρώτη φορά, το Adobe Premiere Elements προσφέρει ενισχυμένη απόδοση για χρήστες 64-bit Windows 7.

Γρήγορη οργάνωση όλων των Μέσων

Συνδυάζοντας τη δύναμη του Photoshop Elements 10 και του Adobe Premiere Elements 10, το Organizer προσφέρει δυνατότητας εύκολης οργάνωσης και διαχείρισης με ακρίβεια για να μειώνεται ο χρόνος που χρειάζεται ο χρήστης για να αναζητήσει κάποιο αρχείο. Το νέο Object Search καθιστά την αναζήτηση φωτογραφιών βάσει περιεχομένου πολύ εύκολη. Επιπλέον, για την οργάνωση άλμπουμ φωτογραφιών γίνεται άμεσα αναγνώριση των διπλών φωτογραφιών για να μπορούν οι χρήστες να σβήνουν όσες δεν χρειάζονται.

Οι χρήστες Photoshop Elements 10 και Adobe Premiere Elements 10 μπορούν να αποκτήσουν και τις ολοκληρωμένες Online υπηρεσίες Elements Plus της Adobe, συμπεριλαμβανομένης δυνατότητας αποθήκευσης 20GB για αυτόματο online backup (μέχρι 15,000 φωτογραφίες ή τέσσερις ώρες Video ποιότητας DVD), καθώς και πρόσβαση σε μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη οδηγιών, δημιουργικών σχεδίων, templates, movie themes και εφέ.

Σύνδεση σε ένα Κινητό Κόσμο

Το Photoshop Elements 10 και Adobe Premiere Elements 10 προσφέρει στους χρήστες ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων δημοσιοποίησης σε σύγχρονα κοινωνικά δίκτυα και κινητά μέσα. Οι χρήστες μπορούν να διαθέτουν περιεχόμενο απευθείας από το Elements Organizer σε site κοινωνικής δικτύωσης ή δημοσιοποίησης υλικών, όπως Facebook, Flickr®, YouTube, Photoshop.com ή προσωπικά website, για να είναι διαθέσιμο από οπουδήποτε. Το Photoshop Elements 10 επίσης επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές για κινητές συσκευές και tablet, που αλληλεπιδρούν με το software μέσω συμπεριλαμβανομένων API, για περισσότερη διαδραστικότητα μεταξύ συσκευών touch και του Photoshop Elements.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε