Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Μερικά Σύννεφα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

H Apple άρει τους περιορισμούς στη χρήση εφαρμογών του iphone στην Ευρώπη

H Apple άρει τους περιορισμούς στη χρήση εφαρμογών του iphone στην Ευρώπη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.09.2010 | 16:50
Πρώτη δημοσίευση: 25.09.2010 | 16:29

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε πως εξασφάλισε από την εταιρεία Apple την άρση των περιορισμών στην χρήση εργαλείων για τις εφαρμογές του κινητού τηλεφώνου της iPhone εντός της ΕΕ.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, αρμόδιος για θέματα ανταγωνισμού, Χοακίν Αλμούνια χαιρέτισε τις αποφάσεις του αμερικανικού ομίλου και ανακοίνωσε τον τερματισμό των ερευνών για την ικανοποίηση των ευρωπαϊκών αιτημάτων. "Η ανακοίνωση της Apple για την προκαταρκτική μας έρευνα δείχνει πως η Κομισιόν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους κανονισμούς για τον ανταγωνισμό προκειμένου να εξασφαλίσει τάχιστα αποτελέσματα για την αγορά με εμφανή πλεονεκτήματα για τους καταναλωτές, χωρίς να ξεκινήσει μία επίσημη διαδικασία, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η Apple χαλάρωσε τους περιορισμούς στα εργαλεία ανάπτυξης των εφαρμογών στο iPhone και επέτρεψε τις διασυνοριακές εγγυήσεις επιδιόρθωσης για τις χώρες της ΕΕ. Η απόφαση αυτή θα θέσει τέλος στις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι Ευρωπαίοι καταναλωτές για την επιδιόρθωση ενός iPhone που είχαν αγοράσει σε άλλη χώρα από αυτήν που κατοικούν.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook