Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

H Apple δέχεται τα παιχνίδια με Adobe Flash Player!

Οι προγραμματιστές που ασχολούνται με την ανάπτυξη εφαρμογών για το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, πλέον αποκτούν πιο ευνοϊκούς όρους για να εγκριθεί η εφαρμογή τους από την εταιρία.

 
Σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση του Steve Jobs, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple δέχεται 15.000 αιτήσεις για νέες εφαρμογές από τις οποίες το 95% εγκρίνεται ενώ όσες δεν γίνονται δεκτές ή
δεν θα δουλεύουν σωστά ή δεν συμφωνούν με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η Apple.
Αυτοί οι όροι προκάλεσαν την αντίδραση των προγραμματιστών με αποτέλεσμα να ζητηθεί στην Apple να κάνει άμεσα αλλαγές μιας και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τα κριτήρια που χρειάζονται για να γίνει δεκτή μία εφαρμογή.
 
Ο βασικότερος όρος της Apple που προκαλούσε πρόβλημα στους προγραμματιστές ήταν η απαγόρευση χρήσης προϊόντων της Adobe και απ’ οτι φαίνεται αλλάζει μιας και η εταιρία αποφάσισε να επιτρέψει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία της Adobe για να δημιουργήσουν καινούριες εφαρμογές για το App Store.
 
Έτσι μετά από πάνω 250.000 εφαρμογές που υπάρχουν διαθέσιμες για iPhone/iPod Touch και iPad μειώνονται οι απαιτήσεις για να δημιουργηθούν νέες εφαρμογές που θα παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θα είναι πιο ανταγωνιστικές.

Τέλος η Apple ξεκαθάρισε οτι η αλλαγή αυτή δεν πρόκειται να επηρεάσει τον Internet browser, αφού και ο Steve Jobs ακόμα δηλώνει ότι η Adobe έχει σοβαρά τεχνικά μειονεκτήματα.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε