Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

H Apple προειδοποιεί τους προγραμματιστές!

H Apple προειδοποιεί τους προγραμματιστές!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.02.2012 | 11:52
Πρώτη δημοσίευση: 08.02.2012 | 11:52

Πολλοί είναι οι παράνομοι τρόποι που χρησιμοποιούνται από τους προγραμματιστές για να κάνουν την εφαρμογή τους δημοφιλή, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στην Apple.

Οι δημοφιλείς εφαρμογές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple,  προσφέρουν σημαντικά κέρδη στους δημιουργούς τους και γι’ αυτό το λόγο κάθε προγραμματιστής θέλει η εφαρμογή του να εμφανιστεί στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς μιας και από εκεί θα τη δουν περισσότεροι χρήστες...

Με αφορμή αυτό, πολλοί είναι οι προγραμματιστές που προσπαθούν να επηρεάσουν τις κατατάξεις των δημοφιλών εφαρμογών με διάφορα τρόπους όπως με το να αναθέσουν σε συγκεκριμένες εταιρείες που αναλαμβάνουν το μαζικό κατέβασμα των εφαρμογών για να να ανεβάσουν την εφαρμογή τους.

Η Apple από την πλευρά της δεν εγκρίνει αυτούς τους τρόπους αφού μειώνουν την αξιοπιστία του συστήματος της και στη συνέχεια παρασύρουν και τους έντιμους developers να ακολουθήσουν τέτοιου είδους τακτικές.

Έτσι η εταιρία, ανακοίνωσε οτι όσοι χρησιμοποιούν οι ίδιοι ή έχουν αναθέσει σε κάποιον τρίτο, τέτοιου είδους τακτικές θα απομακρύνονται αυτόματα από το Apple Developer Program.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο