Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

H Microsoft θέλει να φέρει στη μόδα και πάλι το Hotmail

Το Hotmail που στις καλές του περιόδους, αγαπήθηκε πολύ από τους χρήστες του διαδικτύου φαίνεται πως έμαθε από τα λάθη του, βελτιώθηκε αρκετά και θέλει να έρθει και πάλι στο προσκήνιο.

Όπως όλα δείχνουν, η Microsoft προσπαθεί με κάθε τρόπο να βελτιώνει την υπηρεσία Hotmail προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά, ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν και να βοηθούν τους χρήστες με τα email τους, εύκολα και γρήγορα.



Όπως είχε παραδεχθεί πριν καιρό η εταιρία, το Hotmail είχε χάσει πολλούς χρήστες εξαιτίας διάφορων προβλημάτων όπως ήταν ο λίγος χώρος αποθήκευσης που έδινε, τα  spam τα οποία είχαν γίνει πονοκέφαλος, καθώς και το γεγονός οτι δεν λειτουργούσε σωστά στις περισσότερες κινητές συσκευές.



Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία προσπαθεί κάθε μέρα να βελτιώνει τις δυνατότητες της υπηρεσίας e-mail της, προσθέτοντας όλο και νέα χαρακτηρίστηκα, μειώνοντας τα spam και φυσικά προσφέροντας πλέον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο για όλους τους χρήστες.


Τέλος κυκλοφόρησε επίσης και η επίσημη εφαρμογή Hotmail για τα Android smartphones, πράγμα που σίγουρα έλειπε σε πολλούς χρήστες μιας και το Hotmail μην ξεχνάμε, είναι
μεγαλύτερη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο, (με περίπου 350 εκατομμύρια χρήστες) πάνω από τη  Yahoo (με 310 εκατομμύρια χρήστες) και το Gmail (με 260 εκατομμύρια χρήστες).

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε