Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

H Q ανέδειξε το βασιλιά του δρόμου!

H Q ανέδειξε το βασιλιά του δρόμου!

3 νικητές κέρδισαν 3 scooter στο διαγωνισμό 1€ Game της Q.

Tο έπαθλό τους, από ένα Scooter Peugeot Vivacity Sixties 4T χρώματος γαλάζιου, παρέλαβαν οι 3 νικητές του διαγωνισμού 1€ Game της Q που διεξήχθη μέσα από τη σελίδα της Q στο Facebook. 
 
Η Q, γνωστή για τις χιουμοριστικές της ατάκες και τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα, αυτή τη φορά “χτύπησε” από τη σελίδα της στο Facebook με το πιο γρήγορο και διασκεδαστικό παιχνίδι που φτιάχτηκε ποτέ. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνουν  οι παίκτες ήταν να «χτυπήσουν» όσους περισσότερους χαρακτήρες Q με ένα εικονικό νόμισμα του 1€ και να ανεβάσουν το high score ψηλά στους δύο γύρους του παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια των 2 πρώτων γύρων αναδείχτηκαν οι 2 πρώτοι νικητές ενώ ο τρίτος νικητής αναδείχτηκε μέσω κλήρωσης, στο τέλος του παιχνιδιού.

Ο Γιάννης Γαβριηλίδης, Ανώτερος Διευθυντής On-Line, Marketing Communication & Consumer Prepaid παραδίδει τα κλειδιά του Scooter στη νικήτρια Μαριάννα Τσάλα

Στο παιχνίδι έλαβαν μέρος περισσότεροι από 1.800 παίκτες και αυτοί που έφυγαν…. με γκάζια είναι οι Γεωργία Μαυρίκου, Μαριάννα Τσάλα και Γιάννης Τσανακτζής.  

 
Φέτος η Q γιορτάζει 10 χρόνια στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και είναι εδώ για να τονίσει «Μην την ψάχνεις αλλού….Η οικονομία είναι Q».
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε