Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

H πιο μικρη κι ελαφριά φωτογραφική μηχανή

Η Pentax ανακοίνωσε τη νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή compact με εναλλάξιμους φακούς Pentax Q.

Η μεγάλη τεχνογνωσία της Pentax στη μικροτεχνία, προσέδωσε ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη σχεδίαση και κατασκευή της Pentax Q, ώστε να είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη φωτογραφική μηχανή χωρίς καθρέπτη (mirrorless) στον κόσμο.

Το πάχος του σώματος είναι μόλις 3,1 εκατοστά. Αφετέρου, χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία της Pentax στην ανάπτυξη ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών SLR, ο χρήστης μπορεί να καταγράψει με ευκολία εικόνες πολύ υψηλής ποιότητας, και να κάνει χρήση μιας πλειάδας χαρακτηριστικών που διατίθενται μόνο από μηχανές mirrorless και SLR.

Με ένα υψηλής ανάλυσης αισθητήρα πίσω φωτισμού CMOS 12,4 megapixel διαστάσεων 1/2,3 της ίντσας, η Pentax Q προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προηγμένων χαρακτηριστικών, μεταξύ των οποίων και οι νέας σχεδίασης και κατασκευής, υπερ-συμπαγείς φακοί άρμοσης-Q. Πέντε διαφορετικοί φακοί θα είναι διαθέσιμοι μαζί με τη νέα Pentax Q.

Οι πέντε νέοι φακοί έχουν σχεδιασθεί για αποκλειστική χρήση με τη νέα ψηφιακή μηχανή εναλλάξιμων φακών Pentax Q – επί του παρόντος το μικρότερο, ελαφρύτερο μοντέλο στον κόσμο στην κατηγορία του.

Όλα είναι σχεδιασμένα να είναι ιδιαίτερα μικρά σε μέγεθος και εξαιρετικά ελαφριά, με τη βελτιστοποίηση του κύκλου της εικόνας στο μέγεθος του αισθητήρα εικόνας CMOS που έχει τοποθετηθεί στο νέο σώμα άρμοσης-Q. Αυτό τους καθιστά το ιδανικό ταίρι της συμπαγούς μηχανής, που πηγαίνει παντού Pentax Q.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε