Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Επίσημη ανακοίνωση του God of War III

Το πλέον πολυαναμενόμενο videogame γίνεται πραγματικότητα

Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι το God of War® III, το τελευταίο κεφάλαιο της επικής τριλογίας του God of War, κυκλοφορεί αυτόν το Μάρτιο αποκλειστικά για το PlayStation 3 (PS3). Πρόκειται για τον τίτλο, τον οποίο αναμένει ολόκληρη η gaming κοινότητα: μια περιπέτεια με φόντο τον αρχαιοελληνικό Άδη, στην οποία υποδύεστε τον Kratos, τον πιο οργισμένο αντιήρωα που συναντήσατε ποτέ. Σε αυτό το τελευταίο κεφάλαιο της βραβευμένης και ιδιαίτερα επιτυχημένης εμπορικά – με εκατομμύρια πωλήσεις – σειράς, οι Θεοί του Ολύμπου έχουν προδώσει τον Kratos και ολόκληρο τον Αρχαίο Κόσμο- και ο Kratos επιστρέφει με πολύ θυμό!

 

Το God of War III αποτελεί την ευκαιρία να οδηγήσετε τη διαμάχη σας με τους Θεούς στην τελική αναμέτρηση. Θα «εκτονωθείτε» με τις αδυσώπητες καταστροφές που θα προκαλέσετε, ενώ ως ανελέητος πολεμιστής θα μπορέσετε να ταράξετε ακόμη και τα θεμέλια του Ολύμπου.

 

Το ντεμπούτο του Kratos στο PlayStation3 θα σας δώσει όλες τις δυνάμεις των Θεών – και θα σας επιτρέψει να τις χρησιμοποιήσετε εναντίον των τυράννων σας. Η ιστορία εκτυλίσσεται από το σημείο που την είχαμε αφήσει στο God of War II του 2007.

 

Η εκπληκτική κλιμάκωση σε μια επική ιστορία θυμίζει μεγάλες Χολιγουντιανές κινηματογραφικές παραγωγές: ένα παραμύθι προδοσίας, εκδίκησης, καταστροφής και αποφασιστικότητας, που εκτείνεται από τα πεδία των μαχών της Αρχαίας Ελλάδας, έως τα αλαζονικά παλάτια των Θεών σε μια περιπέτεια με την σκοτεινότερη και πλουσιότερη μυθολογική πλοκή που θα μπορούσατε να φανταστείτε – και θα είστε σε θέση να τη βιώσετε σε όλα της τα επίπεδα.

 

Πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους τίτλους στην ιστορία του PlayStation3. Ετοιμαστείτε για την τελική μάχη το Μάρτιο του 2010!

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε