Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Nissan κατασκευάζει θήκη για το iPhone που επιδιορθώνεται μόνη της!

Η Nissan ανακοίνωσε μία εκπληκτική θήκη για το αγαπημένος σας iPhone, η οποία μπορεί και επιδιορθώνεται μόνη της.

Η νέα αυτή θήκη ονομάζεται Scratch Shield και είναι κατασκευασμένη από την πρωτοποριακή βαφή η οποία μπορεί διορθώνει από μόνη της τυχόν γρατζουνιές που μπορεί να προκύψουν.

Η τεχνολογία αυτή, αναπτύχθηκε από την Nissan σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Τόκιο παρά το γεγονός οτι υπάρχει από το 2005 ήδη χρησιμοποιείται σε αρκετά μοντέλα της εταιρίας, την βλέπουμε για πρώτη φορά σε μία συσκευή εκτός της βιομηχανίας του αυτοκινήτου.

Σκοπός της τεχνολογίας αυτής φυσικά είναι να προστατεύει προϊόντα τα οποία είναι επιρρεπείς σε γρατσουνιές κατά την καθημερινή χρήση τους όπως για παράδειγμα τα κινητά τηλέφωνα και να τα διατηρεί σε καλή κατάσταση το τηλέφωνό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η νέα θήκη λοιπόν για το iPhone είναι κατασκευασμένη από ελαστικό υλικό από το οποίο κατασκευάζεται το σύστημα ABS στα αυτοκίνητα κι επιτρέπει στο χρήστη να επιδιορθώνει τις γρατσουνιές στο χρώμα, γρήγορα απλά με λίγο τρίψιμο αφού το χρώμα με το οποίο είναι βαμμένη, “θεραπεύεται”, καλύπτοντας τα κενά που μπορεί να δημιουργηθούν από γρατζουνιές.

Για την ώρα έχει κατασκευαστεί μία δοκιμαστική παρτίδα της νέας θήκης iPhone Scratch Shield για να γίνουν διάφορα τεστάκια όμως μέσα στο έτος ανεμένεται να τη δούμε στην αγορά.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε