Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation 4 αλλά… ξέχασε να το δείξει!

Η Sony ανακοίνωσε το PlayStation 4 αλλά… ξέχασε να το δείξει!

H Sony επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να ανακοινώνει το νέο PS4 μένοντας όμως στα λόγια μιας και στην παρουσίαση κανείς δεν είδε τη νέα κονσόλα της.

 
Στην 2ωρη εκδήλωσή που έκανε στη Νέα Υόρκη η Sony παρουσίασε τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα νέα παιχνίδια αλλά και το νέο χειριστήριο DualShock 4 του Playstation 4.

Σύμφωνα με τη Sony το νέο PlayStation 4 θα βασίζεται σε αρχιτεκτονική x86 όπως και τα PC με ειδικές βελτιώσεις στην GPU χωρίς όμως να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, 8 GB RAM DDR5 (αν σκεφτεί κανείς οτι το PS3 είχε μόλις 512ΜΒ τότε καταλαβαίνετε…)

Εκτός όμως από τα τεχνικά χαρακτηριστικά η Sony παρουσίασε και το νέο χειριστήριο του PS4, το  DualShock 4 το οποίο θα διαθέτει οθόνη αφής, ειδικό φώς στο πίσω μέρος για να μπορεί να το αναγνωρίζει η κάμερα (όπως το move) και ειδικό κουμπί share το οποίο θα ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα τα κατορθώματα του χρήστη.

 
Επίσης η εταιρία μας έδωσε μία πρώτη γεύση από τα νέα παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν για το PS4 (ανάμεσα στα οποία είναι και το Diablo 3) τα οποία όπως φάνηκε θα έχουν ακόμα καλύτερα γραφικά και όχι μόνο
 
Σκοπός της Sony ενημέρωσε οτι πλέον το PlayStation 4 δεν θα είναι απλά μια κονσόλα αλλά μέρος ενός οικοσυστήματος Sony συσκευών που επιτρέπουν την κατανάλωση περιεχομένου και gaming χωρίς περιορισμούς και όρια. 

Τέλος η Sony μπορεί να μην έδειξε ποτέ πως είναι το νέο Playstation 4 όμως αναμένεται να είναι διαθέσιμο την εορταστική περίοδο του 2013 πράγμα που σημαίνει οτι κάπου κοντά στο Δεκέμβριο

θα αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του στα μαγαζιά.
 
Ελπίζουμε οτι στην έκθεση videogames Ε3 να δούμε επιτέλους το PS4 για το οποίο πλέον έχουμε ακούσει τόσα πολλά!
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε