Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση του Kinect έρχεται σε λίγες μέρες!

Το Microsoft Kinect έρχεται σε λίγες μέρες και η εταιρία ετοιμάζει την νέα διαφημιστική της καμπάνια στην αμερικάνικη τηλεόραση.

H Microsoft δημοσίευσε το πρώτο διαφημιστικό σποτ για το Kinect μιας κι έχει επενδύσει πάνω σε αυτό αλλά και στην διαφημιστική του καμπάνια πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια.

Γι’ αυτό το λόγο ζήτησε και την βοήθεια του επιτυχημένου σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, Steven Spielberg, ο οποίος φαίνεται να έχει εργαστεί για την παραγωγή των τηλεοπτικών σποτ.

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στους αμερικάνικους τηλεοπτικούς δέκτες μπορεί να δει κανείς πολλούς ανθρώπους να παίζουν χωρίς χειριστήρια ενώ η διαφήμιση, περνάει το μήνυμα ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται να μάθει νέους τρόπους για να παίζει τα παιχνίδια του αλλά το μόνο που πρέπει να κάνει είναι, απλά να κινείται.

Τέλος, ο στόχος της Microsoft είναι να ενημερωθούν όλοι οι πιθανοί αγοραστές του Kinect και γι’ αυτό το λόγο σκοπεύει να το διαφημίσει εκτός από την τηλεόραση και σε πολλά άλλα μέσα όπως ραδιόφωνο, περιοδικά και internet αλλά και μέσω άλλων προϊόντων όπως κουτάκια αναψυκτικών και συσκευασίες δημητριακών.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε