Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ήρθαν τα Gmail Hangouts!

Ήρθαν τα Gmail Hangouts!

To videochat στο Gmail αλλάζει και πλέον όλοι οι χρήστες θα μπορούν να έχουν τις Google+ δυνατότητες μέσα από το Gmail τους.

 
Αυτό σημαίνει οτι μέσα από τη σελίδα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, κάθε χρήστης θα μπορεί να μιλάει ταυτόχρονα μέχρι και με 9 φίλους του, να διαμοιράζεται την οθόνη του, και να έχει λειτουργίες όπως εφέ προβολής και κοινή παρακολούθηση YouTube από όλους τους συμμετέχοντες, όπως δηλαδή γίνεται με το Google+ Hangouts.

H Google πλέον για να μπορέσει να το πραγματοποιήσει αυτό σταμάτησε την peer to peer λειτουργία που χρησιμοποιούσε το video chat του Gmail και πλέον χρησιμοποιεί μόνο το δίκτυό της για να έχει ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία και σταθερότητα.

Τέλος μία ακόμα αλλαγή είναι οτι οι συνομιλίες θα μπορούν να γίνονται χωρίς απαραίτητα οι φίλοι του χρήστη να είναι συνδεδεμένοι στο Gmail, αλλά μόνο στο Google+, ή απλά στο Smartphone τους ή στο tablet τους ενώ εκτός από τους χρήστες Android συσκευών, θα μπορούν και οι χρήστες iOS να απολαμβάνουν τις νέες λειτουργίες της Google.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε