Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ήρθε το Microsoft Touch Mouse με τεχνολογία αφής

Παίξτε τα Windows 7 στα δάκτυλα με το νέο Microsoft Touch Mouse.

To Microsoft Touch Mouse είναι το νέο ποντίκι με τεχνολογία multitouch σχεδιασμένη αποκλειστικά για τα Windows 7, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να “παίζουν” με τα δάκτυλά τους τις λειτουργίες του ποντικιού, κάνοντας εύκολη και διασκεδαστική την ενασχόληση με το PC τους.

Έτσι, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να κάνουν όλα αυτά που είχαν συνηθίσει με ένα ποντίκι, όπως η συνηθισμένη “point and click” διαδικασία, αλλά προσθέτει και τη χρήση κινήσεων με ένα, δύο ή τρία δάκτυλα, προκειμένου να ενισχύσει την αλληλεπίδραση με το λειτουργικό σύστημα Windows 7, δημιουργώντας απλές εναλλακτικές εντολές για τις λειτουργίες που χρησιμοποιούμε περισσότερο.

  • Με ένα δάκτυλο μπορείτε να χειριστείτε μεμονωμένα έγγραφα και αρχεία, περνώντας το δάκτυλό σας πάνω από την επιφάνεια του ποντικιού για να κινηθείτε οριζόντια και κάθετα μέσα σε αυτά, ενώ με τον αντίχειρα μπορείτε να κινηθείτε μπροστά και πίσω στον web browser σας.
  • Με δύο δάκτυλα μπορείτε να χειριστείτε παράθυρα των Windows, μεγιστοποιώντας, ελαχιστοποιώντας, ανοίγοντας και κλείνοντάς τα.
  • Με τρία δάκτυλα μπορείτε να πλοηγηθείτε σε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας σας, βλέποντας τον instant viewer ή καθαρίζοντας το desktop σας.

Με τον τρόπο αυτό, οι εργασίες στα Windows 7 γίνονται φυσικά, ομαλά και διασκεδαστικά.
 
Χαρακτηριστικά

Τεχνολογία αφής. Ζήστε την εμπειρία της τεχνολογίας multitouch κάνοντας φυσικές κινήσεις που θα αυξήσουν χωρίς κόπο την παραγωγικότητά σας.

Ιδανικός σύντροφος για τα Windows 7. Το Touch Mouse σάς δίνει ακόμη ευκολότερη πρόσβαση στη βελτιωμένη παραγωγικότητα που προσφέρουν τα Windows 7.

Εντυπωσιακό, άνετο σχήμα. Για ξεκούραστη και άνετη χρήση από ένα multitouch ποντίκι που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στο χέρι σας.

Εύχρηστος, πολύ μικρός πομποδέκτης. Μπορείτε να αφήσετε τον νανο-πομποδέκτη στη θύρα USB του υπολογιστή σας χωρίς πρόβλημα, ή να τον αποθηκεύσετε μέσα στο ποντίκι.

Δείκτης κατάστασης της μπαταρίας. Για να γνωρίζετε άμεσα πότε χρειάζεται αντικατάσταση η μπαταρία.

Η τιμή του είναι κοντά στα 80€ και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε