Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ήρθε το Motorola FIRE™!

Ήρθε το Motorola FIRE™!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.11.2011 | 10:23
Πρώτη δημοσίευση: 16.11.2011 | 10:23

Η Motorola Mobility φέρνει χρώμα, διασκέδαση και λειτουργικότητα στην αγορά των smartphones με το Motorola FIRE™

Με πληκτρολόγιο QWERTY και οθόνη αφής 2.8 ίντσες, το οικονομικό αυτό smartphone της Motorola προσφέρει τη διασκέδαση των social media σε ένα πιο προσωπικό πακέτο.

Tο νέο, οικονομικό Android™ smartphone της Motorola Mobility διαθέτει ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY με οθόνη αφής και τις απίστευτες επιλογές για εξατομίκευση που οι χρήστες περιμένουν από τη διασκεδαστική και πολύπλευρη πλατφόρμα Android.

Το Motorola FIRE™ έχει ένα σύγχρονο και κομψό σχέδιο και εκλεπτυσμένο φινίρισμα. Το πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY και η οθόνη αφής 2,8 ίντσες παρέχουν τον τέλειο συνδυασμό από εργαλεία για emails, γραπτά μηνύματα και για πλοήγηση στο διαδίκτυο. Οι χρήστες παραμένουν συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένεια τους μέσα από τις πιο σημαντικές εφαρμογές social media.

To Motorola FIRE™ διαθέτει επίσης μπαταρία με μακρά διάρκεια ζωής, επιτρέποντας στους χρήστες να μιλούν, να είναι στο διαδίκτυο, να παίζουν παιχνίδια και να βλέπουν βίντεο όλη την ημέρα. Το Motorola FIRE™ παρέχει επίσης το περιβάλλον Moto Switch, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αλλάζουν σε ένα πιο φιλικό mode όταν τελειώνουν από τη δουλειά τους και πηγαίνουν προς το σπίτι τους.

Το νέο Motorola FIRE™ είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το Νοέμβριο.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο