Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ήρθε το νέο DC Universe Online!

Το DC Universe Online είναι το πρώτο MMORPG (Massive Multiplayer Online Roleplaying Games) που κυκλοφορεί για PS3 το οποίο βάζει τον παίχτη μέσα στον κόσμο της DC comic.

Στο DC Universe Online ο παίχτης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τον δικό του σούπερ ήρωα όπως τον φαντάζεται, μέσα από μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, υπερδυνάμεων και φυσικά φανταστικών στολών και στη συνέχεια να τον βάλει να πολεμήσει μαζί με τους δημοφιλείς ήρωες από το σύμπαν της DC Comics.

Αν πάλι ο παίχτης δεν έχει όρεξη να σώσει τον κόσμο μπορεί απλά να συμμετέχει στα διαβολικά σχέδιά των κακών και να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

Στην αρχή η εγκατάσταση του παιχνιδιού παίρνει λίγη ώρα μέχρι να ολοκληρωθεί αφού χρειάζεται 25GB διαθέσιμο χώρο στο δίσκο της παιχνίδιμηχανής όμως μετά την ολοκλήρωσή της όλα είναι μία χαρά και χωρίς πολλά loading.

Κάθε έκδοση του DC Universe Online έρχεται με δωρεά  συνδρομή 30 ημερών, μετά τη λήξη της το παιχνίδι απαιτεί μηνιαία συνδρομή.

Σίγουρα πρόκειται για μία καλή προσπάθεια της Sony για να μπει δυναμικά στον χώρο τον MMORPG, η καταιγιστική δράση τα πολύ καλά γραφικά και οι αμέτρητες αποστολές αναμένεται να απασχολήσουν για πάρα πολλές ώρες το χρήστη.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε