Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 12 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας, το προφίλ του Facebook!

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας, το προφίλ του Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.10.2010 | 11:29
Πρώτη δημοσίευση: 10.10.2010 | 11:29

Το Facebook σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους χρήστες του να έχουν καλύτερο έλεγχο των πληροφοριών τους έκανε ακόμα μερικές αλλαγές προσθέτοντας νέες λειτουργίες.

Μία από τις αλλαγές αυτές μετά τη δημιουργία των νέων group, είναι η δυνατότητα που έχουν πλέον οι χρήστες, να κατεβάσουν το προφίλ τους από το Facebook στον υπολογιστή τους.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να σώσουν στον υπολογιστή τους όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουν ανεβάσει στο προφίλ τους, όπως φωτογραφίες, μηνύματα και άλλα, αλλά και να σβήσουν οτι δεν θέλουν.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να πατήσει την αντίστοιχη εντολή που βρίσκεται στο το μενού διαχείρισης και στη συνέχεια το Facebook θα στείλει ένα email στο χρήστη που περιέχει ένα link μέσα από το οποίο θα κατεβάσει τον λογαριασμό του στο Facebook.

Τέλος για ασφάλεια η δημοφιλής σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ζητάει από το χρήστη πάντα επιβεβαίωση του κωδικού πριν τον αφήσει να κατεβάσει όλο το λογαριασμό του.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι διαθέσιμη για την ώρα στις ΗΠΑ και σιγά σιγά θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.
 
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  2. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  3. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  4. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!
  5. Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic] Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic]
  6. Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics] Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics]
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook