Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 18 Αθήνα Αναλυτικά

Κουμπί κατά της παρενόχλησης στο Facebook.

Κουμπί κατά της παρενόχλησης στο Facebook.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.03.2010 | 18:05
Πρώτη δημοσίευση: 19.03.2010 | 18:05

Το Facebook συμφώνησε στην ιδέα της εγκατάστασης κάποιου είδους κουμπιού πανικού στο προφίλ κάθε χρήστη.

Η κίνηση αυτή θα είναι ένας καλός τρόπος για την προστασία των παιδιών από την εκμετάλλευση και την παρενόχληση.

 

Η εταιρεία πρόκειται να εξετάσει σοβαρά την αλλαγή. Οι συνομιλίες γίνονται για τα μέτρα που θα ληφθούν και για το πως θα είναι πιο αποτελεσματικό το κουμπί που θα εγκατασταθεί και θα συνδέεται άμεσα με την Ceop, που είναι η εταιρία κατά της εκμετάλλευσης παιδιών.

 

Σύμφωνα πάντως με εκπρόσωπο της Ceop στις 267 εκθέσεις που ελήφθησαν σχετικά με τη δραστηριότητα στο Facebook κατά τη διάρκεια του 2009, το 43 τοις εκατό ήταν περιπτώσεις παρενόχλησης ενώ 81 τοις εκατό των εν λόγω εκθέσεων που κατατέθηκαν, έγιναν από ανθρώπους που αναγκάστηκαν να πάνε σε άλλα sites για να κάνουν την καταγγελία πράγμα που δεν είναι σωστό.

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Δημόσια συγγνώμη από το Facebook! Κατέβασε βίντεο για τον καρκίνο του μαστού Δημόσια συγγνώμη από το Facebook! Κατέβασε βίντεο για τον καρκίνο του μαστού
  2. Ηράκλειο: Η γυναίκα δεν περιμένει ταξί στο πεζοδρόμιο - Viral το βίντεο με την απίθανη συνέχεια [vid] Ηράκλειο: Η γυναίκα δεν περιμένει ταξί στο πεζοδρόμιο - Viral το βίντεο με την απίθανη συνέχεια [vid]
  3. Το Facebook κατηγορείται ότι απέσυρε βίντεο για τον καρκίνο του μαστού! Το Facebook κατηγορείται ότι απέσυρε βίντεο για τον καρκίνο του μαστού!
  4. Το eBay δημιουργεί το δικό του bot στο Facebook Messenger! Το eBay δημιουργεί το δικό του bot στο Facebook Messenger!
  5. Χανιά: Σάλος από καταγγελία μητέρας στο facebook - Ο εφιάλτης του παιδιού της που έπαιζε [pics] Χανιά: Σάλος από καταγγελία μητέρας στο facebook - Ο εφιάλτης του παιδιού της που έπαιζε [pics]
  6. Facebook Messenger: Έρχεται νέα λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων! Facebook Messenger: Έρχεται νέα λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook