Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Firefox!

H Mozilla κυκλοφόρησε κι επίσημα τη νέα έκδοση του δημοφιλούς browser της, Firefox 7 η οποία έρχεται με πολλές βελτιώσεις.

Για τέταρτη φορά μέσα στο 2011 η Mozilla κυκλοφορεί νέα έκδοση του δημοφιλούς browser της, Firefox.

Με τα γρήγορα updates αυτά, η εταιρία κυκλοφορεί ανά τακτά διαστήματα, μικρές βελτιώσεις για τον browser οι οποίες προσφέρουν λιγότερα νέα χαρακτηριστικά, αλλά είναι πιο σταθερές.

Έτσι λοιπον, ο νέος Firefox 7 είναι ιδιαίτερα βελτιωμένος σχετικά με τη μνήμη που χρησιμοποιεί και πλέον η εταιρία υποστηρίζει οτι ο νέα έκδοση του δημοφιλούς browser,  καταναλώνει 20 με 30% λιγότερη.

Αυτή η βελτίωση είναι κάτι που ήθελε να κάνει από καιρό η εταιρία μιας και η κατανάλωση της μνήμης είναι το κύριο μειονέκτημα του Firefox μέχρι σήμερα.

Εκτός από την μείωση κατανάλωσης της μνήμης, ο νέος Firefox έχει βελτιωμένο image rendering ενώ μέσα από το ανανεωμένο  Firefox Sync οι συσκευές του χρήστη ενημερώνονται αυτόματα για τις όποιες αλλαγές κάνει ο χρήστης στους κωδικούς του και στα bookmarks.

Τέλος η Mozilla θέλει να ξανακερδίσει τους χρήστες που έχει χάσει από τον Google Chrome αλλά και να πάρει χρήστες από τον κυρίαρχο της αγοράς, Internet Explorer.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε