Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

LG Europe InnoFest 2017: Καινοτομία για μια Καλύτερη Ζωή παρουσίασε η LG στην Κρήτη

LG Europe InnoFest 2017: Καινοτομία για μια Καλύτερη Ζωή παρουσίασε η LG στην Κρήτη

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε τα πιο σύγχρονα προϊόντα στις κατηγορίες οικιακών συσκευών και οικιακής ψυχαγωγίας στην καθιερωμένη LG Europe InnoFest που φέτος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υποδέχθηκε πάνω από 400 άτομα από όλη την Ευρώπη.

Από τις 13 μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2017, συνεργάτες της LG Electronics καθώς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από όλη την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στην Χερσόνησο της Κρήτης και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα πρωτοποριακά νέα προϊόντα της LG για το 2017. Παράλληλα, τους καλεσμένους της φετινής InnoFest καλωσόρισε ο Executive Vice President της LG Electronics Europe, κ. Wayne Park.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Άρης Κουτελός, Managing Director της LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Η LG InnoFest Europe αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να παρουσιάσουμε στους συνεργάτες μας τις τάσεις της τεχνολογίας καθώς και τις νέες οικιακές συσκευές και τις πρωτοποριακές προτάσεις της εταιρείας για την οικιακή ψυχαγωγία για το 2017. Επιπλέον, η διοργάνωση της LG Europe ΙnnoFest στην Ελλάδα, αποτελεί αναγνώριση και ψήφο εμπιστοσύνης για την εξαιρετική πορεία που σημειώνει η LG Ελλάς στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια».

Στην LG Europe InnoFest 2017 παρουσιάστηκαν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που εντυπωσιάζουν με τον συνδυασμό καινοτομίας, χρηστικότητας και υψηλής αισθητικής σχεδιασμό. Από την κατηγορία της οικιακής ψυχαγωγίας, τις εντυπώσεις έκλεψε η λεπτή και λιτή LG SIGNATURE OLED TV W 77 ιντσών που προσφέρει την απόλυτη ποιότητα χρωμάτων και οι προηγμένες LG SUPER UHD τηλεοράσεις. Οι συναρπαστικές προτάσεις της LG περιλάμβαναν το νέο lineup ήχου με την τεχνολογία Dolby Atmos που αποτελεί την επόμενη διάσταση των TV Sound Bars, το αιωρούμενο ηχείο PJ9, τα συστήματα ήχου LG LOUDR καθώς και το νέο 4K UHD Blu-ray Player της LG με δυνατότητα Dolby Vision. Επιπλέον, το επαναστατικό Hub Robot της LG που αλλάζει τα δεδομένα στον όρο «έξυπνο σπίτι», το Smart InstaView Door-in-Door™ ψυγείο με την ‘ευφυή’ του οθόνη, η νέα σειρά κλιματιστικών ARTCOOL με μίνιμαλ σχεδιασμό, τα πλυντήρια ρούχων TWIN WASH™ που φέρνουν τη νέα εποχή ευκολίας στο πλύσιμο των ρούχων και οι ηλεκτρικές σκούπες CordZero™ που προσφέρουν πιο αποτελεσματικές και έξυπνες επιλογές καθαρισμού, ήταν ανάμεσα στις πρωτοποριακές προτάσεις της LG στις οικιακές συσκευές.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε