Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

“League of Legends” Greek Launch Event στην Αθήνα.

“League of Legends” Greek Launch Event στην Αθήνα.

H Riot φέρνει το δημοφιλές video game “League of Legends” στην Ελλάδα και το γιορτάζει!

Το πρώτο επίσημο τουρνουά για την έναρξη του πολυαναμενόμενου game “League of Legends” στην Ελλάδα, είναι γεγονός κι έτσι το Σάββατο 14 Ιουλίου και ώρα 15.30 στο Gazi Music Hall,. η Riot Games θα εγκαινιάσει την επίσημη έναρξη του ελληνικού Riot client για την ελληνική κοινότητα.
 
Το online μέρος (ΕΥ Βόρεια & Ανατολικής) του τουρνουά ξεκίνησε από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, με τα Qualifiers να παίζονται σχεδόν ανά μέρα. Οι δύο κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες της Ελλάδας, που θα φτάσουν στους μεγάλους τελικούς, θα αγωνιστούν ζωντανά, μπροστά σε casters και κοινό, για το χρηματικό έπαθλο των 2.000 ευρώ. Οι ομάδες που θα κατακτήσουν τη δεύτερη θέση, θα κερδίσουν 5 Razer Carcharias ακουστικά.
 
Ο Matthew Elliot, Υπεύθυνος Κοινότητας της Riot στην Ευρώπη, θα παρευρεθεί στην εκδήλωση για να μιλήσει για τους στόχους της εταιρείας και την Ελληνική κοινότητα.  Η ομάδα της Riot, με τον David “Phreak” Turley, θα είναι επίσης εκεί για να συναντηθεί με τους παίκτες και να οργανώσει μίνι παιχνίδια, με πολλά δώρα για όλους.
 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθεί ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο σε περιορισμένα κομμάτια, το οποίο σίγουρα θα ενθουσιάσει.
 
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε