Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάθετε για το Jailbreak στο iPad!

Το Newsit σας δίνει τις βάσεις για το Jailbreak του iPad σας.

Το jailbreak είναι το “σπάσιμο” του λογισμικού iOS δηλαδή πρόκειται για το ξεκλείδωμα των αρχείων της συσκευής με αποτέλεσμα ο χρήστης να μπορεί πλέον να εγκαταστήσει διάφορες εφαρμογές αλλά και βελτιώσεις οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες στο App Store και οι οποίες τον εφυπηρετούν στην καθημερινότητά του.
H νομοθεσία των ΗΠΑ έχει κάνει πλέον απολύτως νόμιμη κάθε τροποποίηση στα τηλέφωνα iPhone έτσι ώστε να γίνεται εγκατάσταση από τον κάθε χρήστη όποιων εφαρμογών και βελτιώσεων θέλει.
Ο τρόπος για να κάνει κάποιος Jailbreak είναι πολύ απλός, δεν έχει παρά να μπει εδώ και να διαβάσει όλες τις λεπτομέρειες.
Όταν κάποιος κάνει Jailbreak τη συσκευή του θα μπορεί πλέον από ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα με το όνομα, Cydia, να κατεβάσει διάφορα προγράμματα για να τροποποιήσει αλλά και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες της συσκευής του.
Ένα ωραίο παράδειγμα είναι με την εφαρμογή mywi για το iPhone, η οποία σας επιτρέπει να μοιράσετε τη 3G σύνδεση του τηλέφωνού σας μέσω Wifi ki κι έτσι το iPad σας ή με οποία άλλη συσκευή έχετε διαθέσιμη.
Σίγουρα μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και νέα σχετικά με το iPad
μπορείτε να μπείτε στο THEiPad.gr

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε