Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Μεγάλες προσφορές και ποικιλία συσκευών στα καταστήματα Vodafone

Μεγάλες προσφορές και ποικιλία συσκευών στα καταστήματα Vodafone

Τα καταστήματα Vodafone, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές σε smartphones, tablets, αξεσουάρ και υπηρεσίες, ενώ προσφέρουν και ειδικές εκπτώσεις σε υπηρεσίες για τους συνδρομητές.

Από σήμερα, μόνο στα καταστήματα Vodafone όλοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τo smartphone που επιθυμούν σε τιμή έκπληξη, μέσα από μία ποικιλία συσκευών με νέες μειωμένες τιμές, έως και 110€ φθηνότερα.
 
Ενδεικτικά:
  • LG Optimus L5  από 199€, τώρα 169€
  • Sony Xperia Miro από 199,90€, τώρα 179,90€
  • Sony Xperia U από 249,90€, μόνο 199€
  • Samsung Galaxy S III mini από 399€, τώρα 349€
  • Samsung Galaxy S III 16GB από 669€, τώρα 559€
  • Vodafone Smart Tab II από 449€, τώρα 369€
 
H Vodafone προσφέρει, επίσης αποκλειστικά με κάθε αγορά Αndroid smartphone, το εκπληκτικό σύστημα πλοήγησης MLS Destinator, αξίας 39€, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
 
Οι προσφορές δεν σταματούν εδώ, γιατί  με την αγορά οποιουδήποτε αξεσουάρ από τα καταστήματα Vodafone, όλοι παίρνουν δώρο μία μοντέρνα θήκη για το κινητό.
 
Και για όλους τους συνδρομητές Vodafone που θέλουν να συνδυάσουν ολοκληρωμένη επικοινωνία και ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, η Vodafone και η hellas online προσφέρουν 45% έκπτωση για απεριόριστο σταθερό, Internet, αλλά και hol video club, μόνο με 23€/ μήνα!
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε