Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο... Facebook!

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο... Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.11.2010 | 17:53
Πρώτη δημοσίευση: 03.11.2010 | 11:23

Tο London School of Business and Finance (LSBF) επιτρέπει στους χρήστες του Facebook να παρακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, δωρεάν.

Όσοι χρήστες θέλουν μπορούν να μπουν στη σελίδα του LSBF Global MBΑ στο Facebook και να παρακολουθήσουν δωρεάν όλα τα μαθήματα του προγράμματος μέσα από online πηγές, όπως το youtube.

Στη συνέχεια σε περίπτωση που ο χρήστης θέλει να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό που παρακολουθεί, τότε θα πρέπει να πληρώσει για να δώσει εξετάσεις και να αξιολογηθεί από τους καθηγητές του προγράμματος.

Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο η επιλογή του Facebook για την προώθηση αυτού του μεταπτυχιακού έγινε επειδή το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης παρέχει τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο ανεξαιρέτως και πλέον πολλοί είναι αυτοί που θα εκμεταλλευτούν τις δωρεάν γνώσεις.


Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!
  2. Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic] Θεσσαλονίκη: Πάρκαρε και κατάφερε να κάνει 4 παραβάσεις - Οδηγός για όσκαρ ασυνειδησίας [pic]
  3. Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics] Πάτρα: Οι τουαλέτες έκρυβαν αυτό το μήνυμα έκπληξη - Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [pics]
  4. Τα Facebook Stories ήρθαν και στην Ελλάδα! Τα Facebook Stories ήρθαν και στην Ελλάδα!
  5. Θεσσαλονίκη: Το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή - Η ανάρτηση για δημοτική απόφαση [pic] Θεσσαλονίκη: Το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή - Η ανάρτηση για δημοτική απόφαση [pic]
  6. Το Facebook και το Instagram αλλάζουν τους κανόνες πολιτικής απορρήτου! Το Facebook και το Instagram αλλάζουν τους κανόνες πολιτικής απορρήτου!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook