Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μία πολύ σκληρή φωτογραφική… για τους λάτρεις της καλοκαιρινής περιπέτειας!

Αν νομίζατε ότι η TOUGH δεν μπορούσε να γίνει πιο ανθεκτική, η νέα σειρά TOUGH μεταφέρει την ανθεκτικότητα σε νέο επίπεδο.

Ότι και αν έχει να αντιμετωπίσει η φωτογραφική σας μηχανή, δεν υπάρχει λόγος πλέον να ανησυχείτε.

Χάρη στην πιο ανθεκτική τεχνολογία Olympus που αναπτύχθηκε ποτέ, οι νέες φωτογραφικές μηχανές TOUGH είναι σχεδόν άθραυστες. Είναι αδιάβροχες, σε βάθος 3 μέτρων, με προστασία από την πτώση από ύψος 1.5 μέτρου, προστασία από τον παγετό μέχρι τους -10°C και αντοχή σε γρατσουνιές σε βαθμό που δεν έχει προηγούμενο.

Ο συρόμενος διπλός μηχανισμός ασφάλισης για τη θυρίδα και την προστασία της μπαταρίας και η πρόσθετη προστασία φακού εξασφαλίζουν ότι η TOUGH θα επιβιώσει σε κάθε περίπτωση, από μια μάχη με φαγητά σε ένα παιδικό πάρτι μέχρι μια απρόσμενη πτώση καθώς προσπαθείτε να ισορροπήσετε το κινητό σας και τη φωτογραφική μηχανή για να απαντήσετε σε μια κλήση.

Επιπλέον, οι φωτογραφικές μηχανές TOUGH περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά κορυφαίας τεχνολογίας που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ευχρηστία και συνδεσιμότητα σε κάθε συνθήκη λήψης.

Μπορείτε να αποτυπώσετε φωτογραφίες των 14 Megapixel με το δραματικό ρεαλισμό του 3D και χάρη στη συμβατότητα με κάρτα Eye-Fi μπορείτε να φορτώσετε αυτόματα τις φωτογραφίες και τις ταινίες σας, ασύρματα στην αγαπημένη σας ιστοσελίδα ή σε Η/Υ ενώ με την θύρα HDMI είναι απλό το να τις μοιραστείτε, σε πλήρες μέγεθος σε μια τηλεόραση High Definition.

Τέλος διαθέτει ευρυγώνιο οπτικό zoom 3.6x (28-102mm), διπλή σταθεροποίηση εικόνας για τη μείωση του θαμπώματος, ανίχνευση προσώπων, λειτουργία Intelligent Auto (i-Auto) και παρακολούθηση AF. Όλα αυτά μπορεί να μοιάζουν σε πολλούς κινέζικα όμως πραγματικά η χρήση της είναι πολύ απλή κι εύκολη για όλους τους χρήστες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε εδώ.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε