Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΟΑΕΔ· ΙΤΑΛΙΑ Λίγα Σύννεφα 7 Αθήνα Αναλυτικά

Μήπως ο σύντροφός σας, σας παρακολουθεί;

Μήπως ο σύντροφός σας, σας παρακολουθεί;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.02.2011 | 23:08
Πρώτη δημοσίευση: 18.02.2011 | 07:48

Όσοι έχουν εντύπωση οτι κάποιος τους παρακολουθεί τον υπολογιστή ή το κινητό τους πολύ πιθανό να πιστεύουν σωστά αφού έρευνα έδειξε οτι ο/η σύντροφό σας είναι πολύ πιθανό να το έχει κάνει ή να το κάνει ακόμα...

Η Sloane Burke και οι συνάδελφοί της από το Πανεπιστήμιο East Carolina, στο Greenville, ζήτησαν από 800 τελειόφοιτους να συμπληρώσουν ανώνυμα, ένα ερωτηματολόγιο και να απαντήσουν σε ερωτήσεις με θέμα αν είχαν χρησιμοποιήσει τεχνολογικά μέσα για να κατασκοπεύσουν τους συντρόφους τους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, 1 στις 3 φοιτήτριες φαίνεται πως έχει μπει κρυφά στο e-mail του συντρόφου της τουλάχιστον μία φορά, ενώ από την άλλη, οι άντρες δεν κάνουν τέτοια πράγματα αλλά δείχνουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στις κρυφές κάμερες, στα spyware προγράμματα και φυσικά στα GPS.

Στην έρευνα που έγινε τα 2/3 που συμμετείχαν ήταν γυναίκες και το 34% από αυτές, ομολογεί ότι έχει μπει λαθραία στον λογαριασμό e-mail του αγαπημένου τους σε αντίθεση με τους άντρες που μόλις 14% το έχει κάνει αυτό.

Η έρευνα έδειξε ακόμα οτι οι γυναίκες ήταν πιο πιθανό από τους άντρες να μπουν στο προφίλ του καλού τους στο Facebook αλλά και να τσεκάρουν τις κλήσεις του κινητού τηλεφώνου του.

Από την άλλη οι άντρες που συμμετείχαν στην έρευνα, μπορεί να μην μπει στο προφίλ της καλής του αλλά ένα 3% έχει τοποθετήσει τουλάχιστον μία φορά, κρυφή κάμερα για να κατασκοπεύσει την καλή του, ενώ το 5% χρησιμοποιεί συχνά διαδικτυακές υπηρεσίες εντοπισμού κινητού τηλεφώνου και GPS.

Τέλος λίγοι είναι αυτοί και αυτές που έχουν βάλει spyware στον υπολογιστή του/της (λογισμικό κατασκόπευσης), ενώ υπάρχει κι ένα μικρό ποσοστό που έχουν εγκαταστήσει λογισμικό στον υπολογιστή της συντρόφου τους ώστε να έχουν πρόσβαση στην οθόνη της σε πραγματικό χρόνο.
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Θεσσαλονίκη: Έκανε έρωτα με τον λάθος άντρα - Εφιάλτης μετά τις πρώτες νύχτες! Θεσσαλονίκη: Έκανε έρωτα με τον λάθος άντρα - Εφιάλτης μετά τις πρώτες νύχτες!
  2. Τι βλέπει το Facebook για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις! Τι βλέπει το Facebook για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις!
  3. Το Facebook αντιμέτωπο με 2 δισεκατομμύρια πρόστιμο για το Oculus Rift! Το Facebook αντιμέτωπο με 2 δισεκατομμύρια πρόστιμο για το Oculus Rift!
  4. Ηράκλειο: Απίστευτες εικόνες σε κηδεία - Σαρώνουν το facebook τα απίθανα στιγμιότυπα [vid] Ηράκλειο: Απίστευτες εικόνες σε κηδεία - Σαρώνουν το facebook τα απίθανα στιγμιότυπα [vid]
  5. Οι οκτώ πλουσιότεροι του κόσμου έχουν όσα η μισή ανθρωπότητα… Οι οκτώ πλουσιότεροι του κόσμου έχουν όσα η μισή ανθρωπότητα…
  6. Το Facebook ξεκινά το φιλτράρισμα των ειδήσεων στην Γερμανία Το Facebook ξεκινά το φιλτράρισμα των ειδήσεων στην Γερμανία
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook