Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Mοναδικές υπηρεσίες διαδραστικής τηλεόρασης από την Ericsson και τη MediaCorp!

Mοναδικές υπηρεσίες διαδραστικής τηλεόρασης από την Ericsson και τη MediaCorp!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.02.2011 | 07:28
Πρώτη δημοσίευση: 03.02.2011 | 07:28

Η διαδραστική τηλεόραση και οι υπηρεσίες της είναι πλέον πολύ σημαντικές για τα Μέσα και τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς για να μπορούν να ικανοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα τους καταναλωτές.

Η MediaCorp, ο κορυφαίος οργανισμός Μέσων της Σιγκαπούρης, επέλεξε την Ericsson για την παροχή και διαχείριση των νέων over-the-top υπηρεσιών μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης για τους πελάτες της.

Αυτή είναι η πρώτη σύμβαση υπηρεσιών διαχείρισης της Ericsson με εταιρεία Μέσων στην Ασία και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τηλεοπτικών λύσεων της Ericsson, η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να παρακολουθούν περιεχόμενο video οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και σε μια ευρεία γκάμα συσκευών.

Οι on-demand και over-the-top τηλεοπτικές λύσεις είναι πλέον πολύ σημαντικές για τους ιδιοκτήτες Μέσων και ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, καθώς οι τηλεοπτικές συνήθειες των καταναλωτών αλλάζουν και δημιουργείται η επιθυμία για παρακολούθηση τηλεόρασης οπουδήποτε, οποτεδήποτε, και σε οποιαδήποτε συσκευή.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της MediaCorp, αυτή η συμφωνία υποστηρίζει την επέκταση δραστηριοτήτων τους και θα βοηθήσει στην οικοδόμηση άμεσης, διαδραστικής  σχέσεις με τους καταναλωτές.

Η Ericsson θα προμηθεύσει, θα ενσωματώσει, θα διαχειρίζεται και θα είναι υπεύθυνη λειτουργίας για την ολοκληρωμένη end-to-end τεχνική λύση για πέντε χρόνια.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο