Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

NOISE CONTROL – Αλλάζει τον…αέρα μας!

NOISE CONTROL – Αλλάζει τον…αέρα μας!

Η NOISE CONTROL ΕΠΕ η εταιρεία που φέρνει το μέλλον στην πόρτα μας, πρωταγωνιστεί στην 7η έκθεση HΟ.RE.CA.

Η εταιρία από το 2007 προσφέρει στους πελάτες της, τις πιο σύγχρονες λύσεις στον τομέα της ηχομόνωσης και ακουστικής χώρων, κλιματισμού, εξαερισμού και θέρμανσης, κατασκευής και αναπαλαίωσης κτιρίων, θερμομόνωσης και υγρομόνωσης και τέλος του καθαρισμού αέρα με την πρωτοποριακή εφαρμογή UV.

Οπως δήλωσε στο Newsit o ιδιοκτήτης της Noise Control, Βλάσσης Σέργης “η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες σύγχρονες λύσεις σε μεγάλες και μικρές εταιρείες, καθώς και σε ιδιώτες. Είμαστε πολύ περήφανοι που το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει τα πιο γνωστά brand names της αγοράς καθώς και διάσημους και επιτυχημένους πολίτες που μας εμπιστεύονται για να βελτιώσουν τα σπίτια τους και τα γραφεία τους”.

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ…ΣΗΜΕΡΑ

Σε ότι αφορά τον τομέα του καθαρισμού αέρα, η Noise Control είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία καθαρισμού αέρα με λαμπτήρες UV-C.

“Θα σας το πω απλά για να καταλάβουν όλοι για τι συζητάμε” λέει ο πρόεδρος της Noise Control και συνεχίζει ” Αρχικά το σύστημα KITCHEN UV-tech, τοποθετείται στον εξαερισμό των επαγγελματικών χώρων εστίασης απολυμαίνοντας τον αέρα από τους ρύπους, τις οσμές και τα λίπη που δημιουργούνται στις κουζίνες τους, μόνο με τη χρήση των ειδικών λαμπτήρων υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C και χωρίς να χρειάζεται επιπλέον φίλτρα.

Επίσης εκτός από το σύστημα εξαερισμού, παρεμβαίνουμε στα συστήματα κλιματισμού και απολυμαίνουμε τον αέρα, αποτρέποντας τη μετάδοση νόσων και προσφέροντας καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλους. Με τον καθαρισμό του αέρα από ιούς και μικρόβια μειώνουμε την πιθανότητα μετάδοσης νοσημάτων. Εκεί που η συνάθροιση κοινού δημιουργεί αποπνικτική ατμόσφαιρα, το σύστημα UV καθαρίζει άμεσα τον αέρα και δημιουργεί αίσθηση καθαριότητας”.

Εκτός όμως από την πρωτοποριακή μέθοδο καθαρισμού αέρα με UV-C λαμπτήρες οι ειδικοί της NOISE CONTROL αναλαμβάνουν μελέτες και κατασκευές έργων ρύθμισης της ακουστικής και της ηχομόνωσης, σε χώρους ειδικών απαιτήσεων όπως studios, θέατρα, κινηματογράφους, καταστήματα, χώρους πολλαπλών χρήσεων, χώρους γραφείων κλπ., με τη χρήση σύγχρονου μετρητικού εξοπλισμού και υπολογιστικού λογισμικού.

Επίσης οι ειδικοί της NOISE CONTROL αναλαμβάνουν μελέτες και εφαρμογές επαγγελματικών εγκαταστάσεων κλιματισμού – εξαερισμού, αυτόνομων, ημικεντρικών και κεντρικών συστημάτων, με μηχανήματα και υλικά επιλεγμένα από το σύνολο των πλέον αξιόπιστων και πρωτοπόρων εταιριών του χώρου καθώς και κατασκευές θερμομόνωσης, υγρομόνωσης, κτιριακές επισκευές, αποκαταστάσεις ενανθρακώσεων, διάβρωσης οπλισμού κλπ.

Τέλος η εταιρία αναλαμβάνει να καλύψει όλες τις ανάγκες του κάθε πελάτη της εφαρμόζοντας πάντα καινοτόμες λύσεις ανάλογα με την περίσταση, πάντα με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής ώστε να καλύπτουν τις σημερινές, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες τους.

H NOISE CONTROL ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HO.RE.CA. ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΕΩΣ ΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Με ένα υπερσύγχρονο περίπτερο συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά η NOISE CONTROL στην έκθεση ΗO.RE.CA. που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 4 έως και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”. 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε