Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα, μικρότερη πρόταση απο την HTC!

Η HTC Corporation ανακοίνωσε το HTC HD mini, το Windows κινητό τηλέφωνο με υποστήριξη HTC Sense, που μεταφέρει την εμπειρία του HTC HD2 σε μια περιορισμένων διαστάσεων συσκευή.

Το HTC HD mini συνδυάζει την ευκολία στη χρήση με τον μοναδικό σχεδιασμό. Είναι εξοπλισμένο, με το HTC Sense, το πρωτοποριακό περιβάλλον χρήσης που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο και καθιστά τον τρόπο λειτουργίας των συσκευών φυσική συνέχεια του τρόπου σκέψης μας.

Διαθέτει οθόνη χωρητικής τεχνολογίας (capacitive) που επιτρέπει την προβολή, μεγέθυνση και αλλαγή της διάστασης ιστοσελίδων, αρχείων του Microsoft Office, κειμένων σε μορφή PDF και φωτογραφιών με ένα απλό άγγιγμα των δαχτύλων.

Με την σύνδεση 3G του δικτύου, το HTC HD mini μπορεί να μετατραπεί σε προσωπικό Wi-Fi hotspot παρέχοντας πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε οποιοδήποτε υπολογιστή η συμβατή συσκευή. Τέλος το HD mini μπορεί να προσαρμοστεί στο γούστο και τις ανάγκες κάθε χρήστη, χάρη στη δυνατότητα εγκατάστασης δεκάδων εφαρμογών που διατίθενται online μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών Windows Marketplace for Mobile.

Η συσκευή αναμένεται να αρχίσει να διατίθεται από τα καταστήματα στις μεγάλες ευρωπαϊκές και ασιατικές αγορές απο τον Απρίλιο.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε