Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 9 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέα συνεργασία Facebook - eBay!

Νέα συνεργασία Facebook - eBay!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.10.2011 | 10:31
Πρώτη δημοσίευση: 17.10.2011 | 10:31

Το Facebook ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία του με το τo eBay, με σκοπό να προσφέρει στους χρήστες του μία νέα ηλεκτρονική κοινωνική εμπειρία αγορών.

Η νέα αυτή συνεργασία, αναμένεται να γίνει η μεγαλύτερη διαδικτυακή αγορά που έχει γίνει μέχρι σήμερα και πλέον το eBay ενσωματώνει το  Open Graph 2.0 στο παγκόσμιο του εμπορικό του σύστημα.

Το  Open Graph αποτελεί ένα χάρτη συνδέσεων που δημιουργούν οι χρήστες του Facebook μεταξύ τους και το περιεχόμενο αυτού αναμένεται να ενσωματωθεί σε διάφορες εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί με ορισμένες υπηρεσίες και τεχνολογίες του eBay.

Έτσι λοιπόν το δημοφιλέστερο site κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον συνδεδεμένο στο μεγαλύτερο οικοσύστημα εμπορίου κι έτσι το  ηλεκτρονικό εμπόριο γίνεται πλέον μια πιο κοινωνική εμπειρία σύμφωνα με τον  Matthew Mengerink γενικό διευθυντή της X.commerce.

Τέλος μέσα από το eBay συναλλάσσονται περισσότερα από 60 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, ενώ η ηλεκτρονική αγορά του, περιλαμβάνει 25 εκατομμύρια πωλητές και 97 εκατομμύρια ενεργούς.

Οι περίπου 850.000 προγραμματιστες του eBay πλέον ετοιμάζουν διάφορες κοινωνικές εφαρμογές εμπορίου ειδικά σχεδιασμένες για το Facebook με αποτέλεσμα να  μπορεί κάθε χρήστης να αγοράζει προϊόντα απευθείας από το Facebook.
 
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας
  2. Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές! Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές!
  3. Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου! Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου!
  4. Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη
  5. 50.000 δολάρια για το  κεφάλι  του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids] 50.000 δολάρια για το "κεφάλι" του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids]
  6. Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ! Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ!