Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα υπηρεσία αναγνώρισης φωτογραφιών στο Facebook!

Μία νέα υπηρεσία παρουσίασε το Facebook που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν tag σε προϊόντα που υπάρχουν στις φωτογραφίες τους.

Όλοι οι χρήστες του Facebook σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να κάνουν tag εκτός από τους ανθρώπους, και διάφορα προϊόντα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ένα νέο χαρακτηριστικό photo-tagging θα επιτρέπει στους χρήστες να αναγνωρίσουν εκτός από τους ανθρώπους και τα αντικείμενα που έχουν τη δικιά τους σελίδα στο Facebook.

Έτσι λοιπόν αν κάποιος χρήστης ανεβάσει μια φωτογραφία με κάποιον να κρατάει για παράδειγμα μία κόκα κόλα, μπορεί να κάνει tag πάνω της και να συνδεθεί με το επίσημο site της Coca-Cola στη σελίδα της στο Facebook.

Η δυνατότητα αυτή περιορίζεται για την ώρα μόνο για τις Σελίδες συγκεκριμένων προϊόντων, όμως σιγά σιγά το Facebook σχεδιάζει να τις διευρύνει.

Τέλος αν η νέα υπηρεσία αυτή στεφθεί με επιτυχία τότε πιθανό να είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρίες να προωθήσουν τα προϊόντα τους αλλά και για το Facebook.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε