Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Νέες αλλαγές κάνει το Facebook!

Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης έκανε αλλαγές για να διευκολύνει την ενημέρωση όσων ασχολούνται με τα παιχνίδια που παρέχει.

To Facebook ανακοίνωσε νέες αλλαγές στον τρόπο που απεικονίζονται τα παιχνίδια στους χρήστες του με σκοπό, να αποφύγουν τις ενημερώσεις όσοι χρήστες δεν παίζουν παιχνίδια μέσα από το site.
 

Όσοι από την άλλη ασχολούνται με το gaming μέσω του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούν πλέον να βλέπουν στην αριστερή μπάρα, τα παιχνίδια που παίζουν πιο συχνά καθώς και τις ενημερώσεις που τα αφορούν έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα ψάχνουν.

Όλοι οι χρήστες του Facebook μπορούν πλέον να δουν στην αριστερή στήλη στο κεντρικό μενού του λογαριασμού τους οτι δίπλα στις εφαρμογές υπάρχει πλέον κι ένα μπλε κουτάκι με έναν αριθμό (όπως ο αριθμός που υπάρχει και στα events που μας έχουν καλέσει και δεν έχει απαντήσει ο χρήστης) που αντιπροσωπεύει, των ειδοποιήσεων για κάθε εφαρμογή.
Τέλος το Facebook ταξινομεί αυτόματα τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές για τον χρήστη, στην αριστερή στήλη σύμφωνα πάντα με τη χρήση τους, ενώ αν δεν τον βολεύει μπορεί απλά να αλλάξει τη σειρά των εφαρμογών και να την κάνει όπως του αρέσει.
 
Στο άμεσο μέλλον περιμένουμε να δούμε κι άλλες αλλαγές όπως το Facebook Places που θα είναι σύντομα διαθέσιμο και στην Ελλάδα.
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε