Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέες αλλαγές στα σχόλια του Facebook!

Νέες αλλαγές στα σχόλια του Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.10.2010 | 15:47
Πρώτη δημοσίευση: 14.10.2010 | 15:47

To Facebook κάνει αλλαγές στον τρόπο που κάνουν τα σχόλια οι χρήστες μεταξύ τους, προσθέτοντας νέες δυνατότητες με αποτέλεσμα να θυμίζει σελίδα forum.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο internet οι χρήστες πλέον έχουν τη δυνατότητα να σχολιάζουν και να απαντούν σε συγκεκριμένα σχόλια και όχι μόνο στο αρχικό post όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Ενώ οι χρήστες θα μπορούν πλέον να βλέπουν περισσότερες πληροφορίες για το χρήστη που σχολιάζει όπως για παράδειγμα σε ποιο δίκτυο ανήκει, πόσα σχόλια έχει κάνει κλπ.

Επίσης το Facebook ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή ενός νέου συστήματος ψηφοφορίας στο οποίο οι χρήστες καλούνται να βαθμολογήσουν και να ψηφίσουν (κρυφά), ένα σχόλιο που έχει αφήσει κάποιος θετικά ή αρνητικά και στη συνέχεια το site κρατά τη βαθμολογία και κρίνει τα σχόλια με βάση αυτή..

Για την ώρα τα νέα χαρακτηριστικά του Facebook βρίσκονται σε δοκιμαστική φάση ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα είναι διαθέσιμα στους χρήστες.

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι  προφητικές  αναρτήσεις στο Facebook Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι "προφητικές" αναρτήσεις στο Facebook
  2. Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook! Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook!
  3. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  4. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  5. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  6. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!