Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΡΑΜΠ· ΙΤΑΛΙΑ Λίγα Σύννεφα 7 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέες λειτουργίες για το Yahoo Mail!

Νέες λειτουργίες για το Yahoo Mail!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.05.2011 | 08:27
Πρώτη δημοσίευση: 27.05.2011 | 08:27

Η Yahoo ανανεώνει την υπηρεσία του Mail της θέλοντας να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική

Οι υπεύθυνοι του Yahoo mail βλέποντας την ανοδική πορεία του Gmail της Google με τις πολλές νέες λειτουργίες που προσφέρει, για να μπορέσουν να κρατήσουν τον κόσμο αλλά και να πάρουν κόσμο από την Google έκαναν κι άλλες αναβαθμίσεις στην υπηρεσία.Έτσι πλέον όλοι οι χρήστες θα βρουν το νέο ανανεωμένο UI που πρωτοεμφανίστηκε τον Οκτώβριο σε μερικούς χρήστες.

Εκτός όμως από την εμφάνιση του, το Yahoo Mail, βελτιώθηκε σε ταχύτητα κι έτσι πλέον οι σελίδες φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα.

Επίσης βελτιώθηκαν τα φίλτρα για το spam ενώ πλέον υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και λήψης των Facebook status καθώς και των tweets του χρήστη.

Ενώ τέλος, αυξήθηκε και το όριο των attachments, που μπορεί να στείλει ο χρήστης, σε 100Μb.


Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ντόναλντ Τραμπ: Το τελευταίο μήνυμα πριν την ορκωμοσία Ντόναλντ Τραμπ: Το τελευταίο μήνυμα πριν την ορκωμοσία
  2. Θεσσαλονίκη: Έκανε έρωτα με τον λάθος άντρα - Εφιάλτης μετά τις πρώτες νύχτες! Θεσσαλονίκη: Έκανε έρωτα με τον λάθος άντρα - Εφιάλτης μετά τις πρώτες νύχτες!
  3. Τι βλέπει το Facebook για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις! Τι βλέπει το Facebook για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις!
  4. Το Facebook αντιμέτωπο με 2 δισεκατομμύρια πρόστιμο για το Oculus Rift! Το Facebook αντιμέτωπο με 2 δισεκατομμύρια πρόστιμο για το Oculus Rift!
  5. Ηράκλειο: Απίστευτες εικόνες σε κηδεία - Σαρώνουν το facebook τα απίθανα στιγμιότυπα [vid] Ηράκλειο: Απίστευτες εικόνες σε κηδεία - Σαρώνουν το facebook τα απίθανα στιγμιότυπα [vid]
  6. Οι οκτώ πλουσιότεροι του κόσμου έχουν όσα η μισή ανθρωπότητα… Οι οκτώ πλουσιότεροι του κόσμου έχουν όσα η μισή ανθρωπότητα…
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook