Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέες λειτουργίες για το Yahoo Mail!

Νέες λειτουργίες για το Yahoo Mail!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.05.2011 | 08:27
Πρώτη δημοσίευση: 27.05.2011 | 08:27

Η Yahoo ανανεώνει την υπηρεσία του Mail της θέλοντας να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική

Οι υπεύθυνοι του Yahoo mail βλέποντας την ανοδική πορεία του Gmail της Google με τις πολλές νέες λειτουργίες που προσφέρει, για να μπορέσουν να κρατήσουν τον κόσμο αλλά και να πάρουν κόσμο από την Google έκαναν κι άλλες αναβαθμίσεις στην υπηρεσία.Έτσι πλέον όλοι οι χρήστες θα βρουν το νέο ανανεωμένο UI που πρωτοεμφανίστηκε τον Οκτώβριο σε μερικούς χρήστες.

Εκτός όμως από την εμφάνιση του, το Yahoo Mail, βελτιώθηκε σε ταχύτητα κι έτσι πλέον οι σελίδες φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα.

Επίσης βελτιώθηκαν τα φίλτρα για το spam ενώ πλέον υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και λήψης των Facebook status καθώς και των tweets του χρήστη.

Ενώ τέλος, αυξήθηκε και το όριο των attachments, που μπορεί να στείλει ο χρήστης, σε 100Μb.


Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι  προφητικές  αναρτήσεις στο Facebook Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι "προφητικές" αναρτήσεις στο Facebook
  2. Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook! Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook!
  3. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  4. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  5. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  6. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook