Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέο ελληνικό site με χάρτες απ’ όλη την Ελλάδα!

Ένα νέο ελληνικό χαρτογραφικό portal ανέβηκε στο διαδίκτυο και υπόσχεται μία μοναδικοί εμπειρία σε όλους τους χρήστες του.
Το Umap είναι ένα νέο απόλυτα ελληνικό χαρτογραφικό portal με πλήρη χαρτογραφική κάλυψη όλης της Ελλάδας και μοναδικές δυνατότητες αναζήτησης, δρομολόγησης, ανάρτησης και διαχείρισης αντικειμένων από τους επισκέπτες.

Με το Umap οι χρήστες μπορούν να πλοηγούνται χαρτογραφικά με πολύ εύκολους χειρισμούς σε όλη την Ελλάδα, και να εστιάζουν επιλεκτικά σε περιοχές ενδιαφέροντος μέχρι και επίπεδο οικοδομικού τετραγώνου ενώ όσοι θέλουν μπορούν να δουν στο χάρτη πληροφορίες για μερικά σημεία ενδιαφέροντος, τα οποία είναι οργανωμένα σε κατηγορίες όπως Υπηρεσίες, Διαμονή, Διασκέδαση, Αγγελίες, κλπ.

Για όσους βιάζονται υπάρχει και η μπάρα αναζήτησης για να εντοπίζουν στοιχεία με βάση διεύθυνση ή με λέξεις – κλειδιά στην πλούσια και συνεχώς ανανεούμενη Βάση Δεδομένων του Umap ενώ ο κάθε χρήστης μπορεί να προσθέσει στο χάρτη διάφορα σημεία για προσωπική χρήση, ή για δημοσιοποίηση σε όλους τους επισκέπτες του portal (αγγελίες, ενημέρωση για παρεχόμενες υπηρεσίες, για γεγονότα, κλπ).

Επίσης όσοι θέλουν μπορούν να βρουν οδηγίες δρομολόγησης από κάποιο σημείο αφετηρίας σε κάποιο σημείο προορισμού με τις ενδιάμεσες στάσεις που θέλουν, και με κριτήρια βελτιστοποίησης απόστασης ή χρόνου μετάβασης, είτε με χρήση οχήματος είτε ως πεζός.

Τέλος για τους επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν την επιχείρηση ή τα προϊόντα τους, το UΜap.gr προσφέρει μια σειρά από εναλλακτικές για καταχώρηση και προβολή στο χάρτη ενώ όλα τα στοιχεία των καταχωρήσεων είναι αναζητήσιμα από όλους τους χρήστες του UMap

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε