Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ο Ed Sheeran κατέβασε τον λογαριασμό του στο Twitter μετά την εμφάνιση στο GOT

Ο Ed Sheeran κατέβασε τον λογαριασμό του στο Twitter μετά την εμφάνιση στο GOT

Όλα ξεκίνησαν όταν κατηγόρησαν τον Ed Sheeran ότι χρησιμοποίησε στο Glastonbury “χαλί” για την ερμηνεία του. Το ποτήρι ξεχείλισε μετά το Game of Thrones και ο τραγουδιστής απουσιάζει από το Twitter…

Ο Ed Sheeran απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter μετά από την εμφάνισή του στο Game Of Thrones στο πρώτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν της σειράς που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Unilad, o τραγουδιστής δεν έχει το κουράγιο να διαβάσει τίποτα στο Twitter για την guest εμφάνισή του που πολλούς τους βρήκε αντίθετους, αφού ο τραγουδιστής δεν κολλούσε σε ένα τέτοιο κόνσεπτ. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι έχει γίνει ιδίατερα ευαίσθητος μετά από τα δυσάρεστα σχόλια που δέχτηκε για την performance του στο φεστιβάλ Glastonbury στο τέλος του περασμένου μήνα. Τότε, τον κατηγόρησαν ότι η φωνή του δεν ήταν αυθεντική αλλά υπήρχε μουσικό “χαλί” που τον βοηθούσε στην ερμηνεία.

Βλέποντας  τα δυσάρεστα σχόλια του κόσμου μετά την εμφάνιση του και στο Game Of Thrones, ο Ed Sheeran δήλωσε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζουν με κάθε τρόπο ανώνυμα ό,τι τους έρθει στο κεφάλι και «καταστρέφουν» την ημέρα του.

Θυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής, ντυμένος με πανοπλία στα χρώματα του οίκου των Lannister καθόταν δίπλα στην Arya Stark, κατά κόσμον Maisie Williams. Ο Sheeran τραγουδούσε γύρω από μια φωτιά, τραβώντας την προσοχή της νεαρής Stark η οποία σχολίασε: «Είναι όμορφο τραγούδι. Δεν το έχω ξανακούσει». Ο Sheeran απάντησε «Είναι καινούριο» και κάπως έτσι άρχισε και… τελείωσε η ολιγόλεπτη guest εμφάνισή του στο Game of Thrones. Το τραγούδι ονομάζεται «Hands of Gold».

Ο ίδιος είχε δηλώσει την πρώτη φορά που “κατέβασε” τον λογαριασμό του :

“Το Twitter είναι μια πλατφόρμα γι ‘αυτό. Σχόλια που μπορούν να καταστρέψουν την ημέρα σας. Για αυτό αποφάσισα να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου. Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν αρέσω σε τόσους ανθρώπους”, εξομολογήθηκε ο Ed Sheeran.

Στο Twitter πολλοί τον αποδοκίμασαν για την απόφασή του να εμφανιστεί στη σειρά και θέλησε για το καλό του να αποφύγει τα αρνητικά σχόλια από τον λογαριασμό του:

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε