Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

O Firefox 12 φέρνει πολλές αλλαγές!

O Firefox 12 φέρνει πολλές αλλαγές!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 30.01.2012 | 18:15
Πρώτη δημοσίευση: 30.01.2012 | 12:02

Η 12η έκδοση του δημοφιλούς browser της Mozilla συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον αφού αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά στον Firefox.

Ανάμεσα στις αλλαγές που θα δούμε είναι και η νέα αρχική καρτέλα την οποία την έχουμε δει και σε άλλους browsers όπως στον Chrome και τον Opera και η οποία θα παρουσιάζει σε μικρογραφίες, όλες τις ιστοσελίδες που επισκέπτεται πιο συχνά ο χρήστης.

Φυσικά την νέα καρτέλα αυτή o χρήστης θα μπορεί να τη διαμορφώσει προσθέτοντας και αφαιρώντας διευθύνσεις που θέλει να εμφανίζονται μόνιμα ανεξάρτητα από το πόσο συχνά τις επισκέπτεται αλλά και το αντίστροφο.

Επίσης ο νέος Firefox θα διαθέτει νέα κουμπιά καθώς και διάφορες λειτουργίες «εκκίνησης» στο κάτω μέρος της καρτέλας με τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να μεταβεί με ένα κλικ στις βασικές ρυθμίσεις του browser, όπως τα downloads, τις ρυθμίσεις, τα add-ons και ο,τι άλλο θέλει.

Ακόμα μία νέα δυνατότητα που θα έχει ο νέος Firefox 12, είναι και η δυνατότητα της αυτόματης συμπλήρωσης των διευθύνσεων κατά την πληκτρολόγηση.

Τέλος για τις επόμενες εκδόσεις του Firefox, η Mozilla αναμένεται να προσθέσει δημοφιλείς εφαρμογές από το Mozilla App Store και λειτουργίες chat.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο