Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο James Franco σκηνοθετεί τη χειρότερη ταινία όλων των εποχών!

Ο James Franco σκηνοθετεί τη χειρότερη ταινία όλων των εποχών!

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την προβολή της χειρότερης ταινίας του κινηματογράφου, το The Room αναβιώνει! Αυτή τη φορά μέσα από τα μάτια του James Franco.

Πρόκειται για την χειρότερη ταινία όλων των εποχών. Ποια είναι αυτή; Η ταινία “The Room” του δημιουργού Tommy Wiseau! Δεκατέσσερα χρόνια μετά, η ταινία κάνει comeback με νέο κόνσεπτ…

Η ταινία των αδερφών Τζέιμς και Ντέιβ Φράνκο, ονομάζεται The Disaster Artist και θα είναι μια καλή κόπια της πρώτης καλτ ταινίας που είτε μισείς είτε δε σταματάς να βάζεις τα γέλια. Oυσιαστικά αποτελεί μια νέα εκδοχή του φιλμ, που θεωρείται (επάξια) μια από τις χειρότερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Τζέιμς Φράνκο, το πρώτο teaser της ταινίας κυκλοφόρησε μόλις χθες. Η νέα οπτική του θα είναι εξίσου αστεία με την αρχική ταινία (αλλά σκόπιμα αυτή τη φορά).

Το σενάριο της ταινίας έχουν γράψει οι Scott Neustadter και Michael H. Weber. O Τζέιμς Φράνκο θα υποδυθεί τον… Disaster Artist, Tommy Wiseau, ο αδερφός του, Ντέιβ, τον συμπρωταγωνιστή του “The Room” Greg Sestero, ενώ η Σάρον Στόουν θα αναλάβει το ρόλο μιας καλλιτεχνικής ατζέντισας του Hollywood.

Το teaser δείχνει μία από τις σημαντικότερες σκηνές της ταινίας του 2003. Αυτή τη φορά όμως η σκηνή γίνεται σε σκηνικό με πράσινο φόντο ως είθισται να γίνεται στα κινηματογραφικά στούντιο, πριν ακόμα επεξεργαστεί στον υπολογιστή η εικόνα. Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους: Bryan Cranston, Josh Hutcherson, Kate Upton, Hannibal Buress, Alison Brie, Zac Efron και τον ίδιο τον Tommy Wiseau.

Η σκηνή στην ταινία The Room του 2003:

Πηγή:laist.com

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε