Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο έρωτας του Φεβρουαρίου ανανεώνει και… την ιστοσελίδα του MSN!

Νέο λογότυπο, ανανεωμένη αρχική σελίδα, ερωτεύσιμο περιεχόμενο και όλα τα social media στο χέρι χρήστη.

Το Φεβρουάριο γιορτάζει ο έρωτας και από την 1η Φεβρουαρίου 2011, το δημοφιλές MSN.gr , υποδέχεται τους επισκέπτες του με ανανεωμένη εμφάνιση.

Με νέα μορφή, εμπλουτισμένο περιεχόμενο και ταυτόχρονη σύνδεση με Messenger, Facebook και Twitter, το νέο ανανεωμένο site του msn προσφέρει στους περισσότερους από 3 εκατομμύρια έλληνες επισκέπτες του, τη δυνατότητα να συνδυάσουν ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία, παρέχοντας, παράλληλα, στους διαφημιζομένους αποτελεσματικότερους τρόπους online διαφήμισης.

Η ανανέωση του site, ξεκινά από το νέο λογότυπο και την καινούρια αρχική σελίδα με νέο, «καθαρότερο» στήσιμο που εξασφαλίζει στους επισκέπτες ευκολότερη πλοήγηση και άμεση πρόσβαση σε κάθε πληροφορία.

Επιπλέον, η πλήρης ενσωμάτωση των social media κάνει τη διαφορά αφού πλέον ο χρήστης μπορεί να δει όλα τα updates από τους προσωπικούς λογαριασμούς των φίλων του στο Messenger, Facebook και Twitter ενώ παράλληλα, μπορεί να ενημερώνεται για διάφορα θέματα όπως τη διεθνή και ελληνική ειδησεογραφία τη μουσική, τη ψυχαγωγία και το lifestyle και πολλές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες.

Το νέο MSN.gr αποτελεί έναν ιδιαίτερα ελκυστικό διαδικτυακό προορισμό για τους επισκέπτες του, αλλά και τους διαφημιζόμενους που, μέσω αυτού, αποκτούν πρόσβαση σε ένα ιδιαίτερα αφοσιωμένο, ενεργό και δυναμικό κοινό. Το νέο «καθαρό» στήσιμο του portal, σε συνδυασμό με rich media διαφημιστικά formats, ενισχύουν σημαντικά την απήχηση του εκάστοτε διαφημιστικού μηνύματος.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε