Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο κόσμος των smartphones ζωντανεύει στα καταστήματα WIND

Τον κόσμο των smartphones συστήνουν στους καταναλωτές τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα μέσα από μια πλήρη γκάμα συσκευών για όλους, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Οι επισκέπτες των καταστημάτων WIND έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον κόσμο των Smartphones, να τα δοκιμάσουν ζωντανά, να ενημερωθούν για τις λειτουργίες και τις χιλιάδες εφαρμογές που υποστηρίζουν, να μεταφέρουν όλα τους τα δεδομένα από το παλιό τους κινητό εντελώς δωρεάν, να «κατεβάσουν» τα applications που επιθυμούν μέσω του Wi-Fi hotspot των καταστημάτων και να τα αποκτήσουν σε ανταγωνιστικές τιμές ακόμα και με 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι, χρειάζεται να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND να επιλέξουν μεταξύ των δημοφιλέστερων smartphones όπως iPhone 4, Sony Ericsson Xperia Arc, Nokia E6-01, Samsung Galaxy SII, LG Optimus Black, Motorola Defy, Huawei IDEOS X5, HTC Desire S, Blackberry Torch 9800 κ.α. και να τα συνδυάσουν με τα νέα προτεινόμενα προγράμματα WIND to all + με ενσωματωμένο δωρεάν χρόνο ομιλίας και χρήση Internet σε χαμηλό πάγιο.

Ο κόσμος των smartphones στα καταστήματα WIND αναπαρίσταται και μέσα από το τελευταίο διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας κατά τη διάρκεια του οποίου αποδεικνύεται ότι στα καταστήματα WIND, τα applications που χρησιμοποιούμε καθημερινά στο κινητό μας είναι ζωντανά, δεν είναι απλά εικονίδια κολλημένα στην οθόνη ενός smartphone, είναι τρισδιάστατα, χορεύουν, φλερτάρουν κι έχουν τη δική τους προσωπικότητα. Η ξεχωριστή αυτή παραγωγή είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Leo Burnett με την Green Olive, τον Matthias Zentner και τη Velvet.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο νέο site της Wind ή και τηλεφωνικά καλώντας δωρεάν το 1231 το Τμήμα Εξυπηρέτησης χρηστών Smartphones, 24 ώρες το 24ωρο.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε