Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο συνιδρυτής της Microsoft κατέθεσε αγωγή κατά της Google και άλλων 10 μεγάλων εταιριών!

Ο συνιδρυτής της Microsoft κατέθεσε αγωγή κατά της Google και άλλων 10 μεγάλων εταιριών!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.08.2010 | 10:18
Πρώτη δημοσίευση: 31.08.2010 | 10:18

11 μεγάλες εταιρίες τεχνολογίες θα πρέπει να πάνε στα δικαστήρια ύστερα από αγωγή που κατέθεσε ένας από τους ιδρυτές της Microsoft εναντίον τους.

O Paul Allen, ένας από τους δημιουργούς της Microsoft, κατέθεσε αγωγή κατά 11 μεγάλων εταιρειών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται το Facebook, η Google, η Apple, το Youtube, και η Yahoo, με την κατηγορία ότι παραβιάζουν πατέντες του.Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε, ο Paul Allen, κατηγορεί τις 11 εταιρείες ότι χρησιμοποίησαν 4 πατέντες, σχετικά με την τεχνολογία αναζήτησης, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί από τους ερευνητές της εταιρίας του Interval Research Corp, χωρίς την άδεια του.

H Google μέσω εκπροσώπου της δήλωσε πως οι κατηγορίες αυτές δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα και πως είναι κρίμα άνθρωποι που έγραψαν ιστορία να μην ανταγωνίζονται τους άλλους στην αγορά όπως φυσικό, αλλά στα δικαστήρια με μηνύσεις και αγωγές, για να τραβήξουν και πάλι πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.
 

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι  προφητικές  αναρτήσεις στο Facebook Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι "προφητικές" αναρτήσεις στο Facebook
  2. Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook! Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook!
  3. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  4. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  5. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  6. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!