Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι εικόνες του προφίλ στο Facebook αλλάζουν σε καρτούν!

Τις τελευταίες μέρες, πολλοί είναι οι χρήστες στο Facebook που έχουν αλλάξει την φωτογραφία του προφίλ τους με αυτή του αγαπημένου τους ήρωα.

Αυτό συμβαίνει εξαιτίας ενός μηνύματος που κυκλοφορεί που λέει:

“Aπό 15 έως 20 Νοέμβρη ας αλλάξουμε όλοι τις φωτογραφίες των προφίλ μας, αντικαθιστώντας τις με κάποια φωτογραφία ήρωα των παιδικών μας χρόνων. Σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να μην υπάρχει ανθρώπινη φωτογραφία για λίγες μέρες στο Facebook”…

Έτσι λοιπόν χωρίς κάποιον προφανή λόγο κάποιοι θέλουν να παρακινήσουν όσους περισσότερους χρήστες μπορούν, να αλλάξουν τη φωτογραφία τους.

Αυτό ίσως συμβαίνει επειδή κάποιοι θέλουν να αποδείξουν πόσο εύκολο είναι να επηρεάσουν ή ακόμα και να δημιουργήσουν μέσα από το Facebook διάφορες συνήθειες τόσο γρήγορα και ανώδυνα στους χρήστες.

Το φαινόμενο αυτό για την ώρα δεν έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις όμως σίγουρα δείχνει πόσο εύκολο είναι κάποιος να επηρεάσει ή ακόμα και να ξεγελάσει κάποιον στο Facebook κι έτσι μέσα από αυτό μπορεί κάποιος με αφορμή μία υπόσχεση ( κερδίστε χρήματα κλπ) να εγκαταστήσει ένα κακόβουλο πρόγραμμα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε