Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι καλύτερες εφαρμογές για το iPad!

 Οι εφαρμογές της Apple, βρίσκονται σίγουρα μεταξύ των κορυφαίων σε πωλήσεις για το iPad.

Υπάρχουν όμως ακόμα πολλές ανεξάρτητες εφαρμογές που βρίσκονται στην ίδια λίστα και το Newsit έψαξε και βρήκε τις πιο δημοφιλείς που κυκλοφορούν.

 
Weather HD

Μια ωραία εφαρμογή για επιδείξετε το νέο σας iPad στους φίλους.

Το Weather HD συνδυάζει σε πραγματικό χρόνο τις μετεωρολογικές προβλέψεις με εκπληκτικά βίντεο για το πως μοιάζουν τα καιρικά φαινόμενα.

Αποθηκεύστε αυτή την εφαρμογή για τον χειμώνα! Κοστίζει 99cent και σίγουρα αξίζει να το δείτε.

 

Plants Vs Zombies HD

Ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσει για το iPhone και iPad εξίσου. To Plants Vs Zombies HD είναι έτοιμο για download στον iPad σας σε μια πολύ λογική τιμή των $ 9,99.

 

TWITpad

Μια top εφαρμογή για podcast στοiPhone, τώρα με μόνο 99cent, το TWITpad θα προσφέρει άμεση και εύκολη πρόσβαση στα live video streams.

 

PAC-Man

Παίζοντας αυτό το κλασικό arcade παιχνίδι για το iPhone είναι μια πρωτότυπη διασκέδαση, τα φαντάσματα μοιάζουν πολύ πιο άγρια και ο καρπός είναι έτοιμος για PAC-Man στο iPad. Σίγουρα, τα 4,99 δολάρια είναι πολλά για ένα παιχνίδι που δεν έχει εξελιχθεί πολύ από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 αλλά σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

 

World Atlas HD

Μια άλλη καλοσχεδιασμένη εφαρμογή που θα θελήσετε να δοκιμάσετε. Το World Atlas είναι μια εφαρμογή που σίγουρα θα σας κάνει περίφανο κάτοχο του iPad.

Aναπτύχθηκε από το National Geographic Society διαθέτει σχεδόν 7 εκατομμύρια λήμματα και κοστίζει μόνο 1,99$.

Πολλές από τις λειτουργίες θα τις βρείτε μόνο στο iPad με λειτουργία GPS.

 

Star Walk

Ένα εικονικό τηλεσκόπιο για το iPad που σας βοηθάει να δείτε τα αστέρια με απολαυστικά 3D γραφικά και μια σειρά από περισσότερους από 9.000 πλανήτες, αστέρια και αστερισμούς.

 

Scrabble

Μια μεγάλη πτυχή του iPad που όλοι θα συνειδητοποιήσουν σύντομα είναι η συμβατότητά του με επιτραπέζια παιχνίδια. Ενώ το iPhone έχει καταπληκτική λειτουργικότητα multi-player, το μέγεθος και το σχήμα του iPad το κάνουν πιο “κοινωνικό” αφού οι παίκτες μπορούν να κάθονται κυριολεκτικά απέναντι ο ένας εναντίον του άλλου γύρω από τη συσκευή.

Σκεφτόμενη αυτό η Electronic Arts με αυτό το δημοφιλές παιχνίδι που κοστίζει μόνο 9,99$

 

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε