Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Όλες οι πληροφορίες για το Assassin’s Creed IV: Black Flag

Όλες οι πληροφορίες για το Assassin’s Creed IV: Black Flag

Με κάθε επισημότητα βγήκαν πλέον στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για το Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Πάνω στο νέο τίτλο της σειράς Assassin’s Creed, δουλεύουν οκτώ (!) στούντιο και εδώ που τα λέμε, ο αριθμός είναι μάλλον φυσιολογικός αν αναλογιστείς ότι μιλάμε για 50 τοποθεσίες με τρεις τεράστιες πόλεις και έναν ολόκληρο ωκεανό στα πόδια σου! 
 
Το Assassin’s Creed IV δεν είναι τελείως ξεκρέμαστο σε σχέση με το Assassin’s Creed III. Στο αρχικό του βίντεο, ο πειρατής Μαυρογένης μιλά για την ιστορία του Έντουαρντ Κένγουεϊ, πατέρα του Χέιθαμ Κένγουεϊ από το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς. Τη συνέχεια μπορείς να τη δεις στο κλιπάκι που ακολουθεί πατώντας το «play».

Όπως αποκάλυψαν οι άνθρωποι της Ubisoft σε event που έλαβε χώρα πριν μερικές μέρες –και για το οποίο μάθαμε από το VG247- το Assassin’s Creed IV: Black Flag θα περιλαμβάνει 50 διαφορετικές τοποθεσίες: νησιά, πόλεις, λιμάνια. 

 
Ο παίκτης θα μπορεί να τις εξερευνήσει απλά σαλπάροντας με τη βάρκα (ή το πλοίο…) του, έχοντας μια πληθώρα δραστηριοτήτων που μπορεί να εξασκήσει στην πορεία –ωκεανός είναι, φάλαινες έχει… Μένει να δούμε αν θα υπάρχουν loading times βέβαια σε όλο αυτό το concept.
 
Το παιχνίδι εννοείται πως θα δανείζεται στοιχεία από όλα τα προηγούμενα Assassin’s Creed ενώ θα περιλαμβάνει και multiplayer. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, και η απουσία του σύγχρονου ασασίνου, Desmond…
 
Το Assassin’s Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2013 για PS3, Xbox 360, PC και PS4. Το Xbox 720 δεν αναφέρεται στη λίστα, πιθανότατα διότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα…
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ GAMESLIFE
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε