Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες – φήμες για το iPhone 5!

Όπως είναι αναμενόμενο όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες φήμες που αφορούν το νέο iPhone θα κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

H Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο iPhone 5 το Σεπτέμβρη και ήδη οι φήμες για  τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά και για την ονομασία του έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν.

Πρώτο θέμα που απασχολεί όλους τους φανατικούς της Apple είναι ποιο θα είναι το όνομα του νέου smartphone της. Επικρατέστερα απ’ οτι φαίνεται είναι το “iPhone 4S” και το “iPhone 5” πάντως όποιο και να είναι, το σίγουρο είναι οτι θα προκαλέσει πανικό.

Τώρα από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το νέο iPhone θα διαθέτει έναν βελτιωμένο επεξεργαστή A5, οποίος θα το κάνει να πετάει όσον αφορά την εκτέλεση και την φόρτωση των εφαρμογών.

Φυσικά και η κάμερα του αναμένεται να βελτιωθεί κι έτσι θα δούμε στο πίσω μέρος του τηλεφώνου μία κάμερα 8MP αντί για 5 που έχει το iPhone 4 ενώ η οθόνη του, θα έχει κατά ένα τρίτο μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή του iPad 2.

Εμφανισιακά αναμένεται θα μοιάζει αρκετά με το iPhone 4 με μόνη κύρια διαφορά να είναι το φλας που θα βρίσκεται στην άλλη άκρη από αυτή της κάμερας ενώ μπορεί να έχει ακόμα λιγότερα εξωτερικά κουμπιά λειτουργίας.

Τέλος οι φήμες θέλουν την Apple να κυκλοφορεί και μία φθηνότερης έκδοση του iPhone με την οποία η εταιρία σκοπεύει να επεκταθεί στις πιο μικρές αγορές.

Όπως και να έχει πάντως όλα αυτά δεν είναι παρά μόνο φήμες οπότε υπομονή μέχρι το Σεπτέμβρη που θα το δούμε να παρουσιάζεται κι επίσημα στο event της Apple.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε